Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Toto fórum zakládám z důvodů totální ignorace administrátorů Mám zde nick, který jsem nějaký ten rok používal a který bych chtěl používat nadále - JENŽE mi bylo změněno heslo [(z důvodu DLOUHÉ NEAKTIVITY) (bylo by možná dobré vědět co se rozumí pod pojmem dlouhá neaktivita)] a když bych si chtěl nechat zaslat na mail nové vygenerované heslo, tak nemůžu, jelikož mail, který jsem měl uvedený v profilu už neexistuje. Prosím jakéhokoliv zmocněného člověka, aby se mi ozval a tento problém by případně vyřešil. btw: jedná se o nick "executor".
V současné době se považuji za aktivního člena a svou maximálně půlroční nečinnost bych neviděl za tak závažný problém.
Hell,
to iste sa stalo mne......mal som tam nejake thready, ale o to vobec nejde......nedavno som predaval nejake veci v bazare a ludia si neboli isti....ze prej sem novej clen a ci se muze nekdo zarucit na G za mne
Saky
Oprawdu na tom není nitz složitého. Stačí odeslat formulář pro resetování hesla a vyplnit e-mailovou adresu a pak už jen čekej na ten mail. !Pozor! e-mail má platnost 24 hodin,což znamená,že pokud si nowé heslo nevyzvedneš do 24 hodin od té doby,co ti přijde e-mail taxi to prošvih a musel by jsi formulář odesílat znowu(jako já)
Ad Admini - Uvědom si,že provoz takového serveru jakým je grower není žádná malina,admini to nedělají za peníze a tráwí na provozu swůj wolný čas,který by mohly využít klidně kopáním do zadku,takže nebuď netrpělivý....
Peace Dubág
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
No, to že mám smůlu je mi fakt líto a nedovedu se s tím smířit. Ale co jiného mám udělat pro to, abych se mohl přihlásit na svůj nick(můžu odeslat plno fotek jako důkazy, že jsem executor opravdu já..........). Mail krejzy@seznam.cz nepoužívám snad 5 let, a proto na něj nemám přístup (zadával jsem ho do registrace z neznámého důvodu, nenapadlo mě, že by mohl nastat nějaký "takovýto" problém).....
a opravdu by to neslo prez carlose?! vzdit na obic. pocitaci muze admin menit vsem hesla?!!! proc by to neslo nejak obejit i tady?!?! skus mu napsat...