Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim všechny,jsem normalni konzument marihuany,da se rict ,ze tak pet az sest let hulim v celku slusnym tempu a posledni dobou se mi stava ,že hned jak se nahulim tak do deseti minut me zacne pichat na pravym boku jakoby na ledvine,nevim jestli to je psychycká nejaka haluz a nebo se opravdu neco deje.
za kazdej nazor budu rad!!!
No jasný to nemůžeš řešit tady, ale s doktorem. A jestli se ti nechce k doktorovi a stává se ti to pravidelně po julení, tak to zkus omezit a nebo na čas úplně přestat, třeba ti tělo říká že už nechce;-)
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
no jasny ze bych mel jit k doktorovi,ale nevim co mu tam reknu,nevim jestli je mu dobry rict nze palim jako magor a vzdycky kdyz jsem zhulenej tak me zacne pichat na boku
Tady hlavně záleží na tom, jakou má ten doktor osobnost.
Většina doktorů ti totiž - potom, co jim tohle řekneš - odpoví, abys nehulil, že je to škodlivý a není to legální.
Ale pokud je tvůj doktor liberálně smýšlející nebo známý, určitě ti řekne, co s tím.
Ještě mě napadá taková teorie - když hulíš, často to zintenzivní cítění těla... možná máš skutečně na pravým boku něco v nepořádku (třeba jen dočasně, že ses někde majznul nebo tak) a za "normálního stavu" je to pod tvým prahem bolesti, takže to necítíš. Ale po špeku pak jo, protože... no vždyť to všichni známe :-)
no asi mas pravdu,uz jsem u ty doktorky byl a rekla mi ze huleni s tim nema nic spolecnyho ze mi nasla neco strasne malinkyho v moci a ze mam ¨hodne pit aby jsem si ty ledviny a močovody atd procistil