Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim všechny příznivce Lowryderů!
Po dlouhé době jsem zase zpět! Z důvodu učení a časového vyčerpání jsem to nestihl dříve než ted!
ROSTLINY: 8x Lowryder
SUBSTRÁT: používám obyčejný zahradnický substrát s perlitem, který se mi velice dobře osvědčil!
Substrát: 60%
Perlit: 40%
HNOJKY: Plagrow Alga-Grow na růst,který ale nebude potřeba,protože lowrydeři nemají skoro žádnou růstovou fázi!
Plagron Alga-Bloom na květ,který se mi dobře osvědčil v minelém growu!
KVĚTNÍKY: Květináče budu mít něco přes dva litry spíše kolem tří litrů!větší květináče jsou zbytečné! klidně by stačila uříznutá pet láhev, protože lowryderům stačí malý prostor pro to aby krásně rostly!!
Místo pěstování : budu je pěstovat na balkoně, kde od 11 hodin rána svítí slunce až do západu slunce, ale asi za necelý měsíc budou přestěhovány na zahradu na jižní svah pozemku kvůli rekonstrukci našeho paneláku=zateplování baráku,výměna oken atd... takže nechci aby se o mě v baráku rozkřiklo že pěstuju! Myslím že tohle by bylo pro začátek asi vše! Fotky přibudou později, protože jsem je dal dneska teprve klíčit!
Minule jsem měl 100% klíčivost a poměr samců x samic byl 50:50! takže počítám s tím že budou aspon 3 samci! chtěl bych to nechat opýlit aby byly semínka! zatím se mějte
k/-\pr: díky taky v to doufám ale myslím si že by to mělo jít bez nějakých větších problémů semínka mi klíčej teprve od včerejška takže počítám s tím že klíčky vylezou úterý-středa
no zdravim kolego, tak no toto som cakal. 2nd grow LR. pozeram ze teraz ides out. zacalo to dobre, teraz cakat a dufam ze bude co najviac samic. drzim palec a sledujem xBx
Zdravim
Dneska jsem je zasadil do květináčků!dal jsem je do stínu, protože na dva dny odjíždím a nikdo nebude doma! Zhruba za +-20 dní budu vědět pohlaví kytek! Zatím se mějte
Zdravim všechny,
je tady fotoupdate!
Kytkám se nějak nechce růst, protože od te doby co jsem je zasadil ven bylo skoro pořád hnusně a zima! kytičky už začínají vyhazovat preflowers tak doufám že do týdne zjistím jejich pohlaví!
Omlouvám se za kvalitu fotek ale jsou bohužel focené mobilem!