Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja ti poviem že mi sme tu na growery dosť zvedavý, tak by si nám mohol objasniť napr. odroda rastliny, kolko ich je, hnojivo, hlina, pre začiatok by stačila tá odroda
A ešte jedna otázka, to budeš pestovať pod strešním oknom? Ak áno na akej svetovej strane?
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
Aha, prepáč LIX, nenapadlo ma, moja chyba. Takže substrát je Univerzálny záhradnícky substrát, priložené foto. Ďalej hnojivko používam Rozkvet Unihum, tu som už o ňom čítal, tiež ho niekto používal. pH pôdy je písané od 6,5 do 7,5 (dúfam že skôr to prvé). A pestujem to na povale, pri južnom okne, takže si myslím, že by nemal byť problém.
Nemusíš sa mi ospravedlňovať, ja len aby ti iný za to nenadávali
no zatial to vyzerá v pohode, južná strana je podla mna najlepšia aká môže byť
čas ukáže viac a growu zdar
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
A ešte k tej odrode, dal mi semená známy, má ich od kamaráta. Tak som sa ho spýtal, čo je to zač a on mu povedal, že je to odroda "Kyry". Lenže o takej odrode som v živote nepočul a ani som ju nikde nenašiel. Neviete či taká je, alebo aspoň podobná názvom?
čože? To prešiel už skoro mesiac a ono to tuším fakt moc nenarástlo
Daj k tomu mobil aleb niečo aby sme vedeli živ. velkosť
možno má rastlina nedostatok svetla
legalized marihuana!!!!