Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vypada to dobře ale zdá se mi že se to táhne docela do výšky a tu tmu tam asi docela máš hod to ven az budes mit palicky tak to bude dost velky jo a jeste neco dobrá telka (-:
The chemical:No ale o UV to prece nenni nam de o viditelne svetlo(predevsim) a potom co treba sklenene cooltube atd....?
mihall:Na severni strane na balkone podle me budou horsi podminky(nizsi intenzita svetla)nez na jizni za oknem.....ale nevim muzes to(intenzitu) treba zmerit nejakym trochu lepsim fotakem....
Jinak kytka vypada bajecne....i kdyz na te druhe serii trochu povadle...
Jo a doporucil bych to presunout do outdoor galerie....ale delej jak myslis....
Původní příspěvek od xpapousek The chemical:No ale o UV to prece nenni nam de o viditelne svetlo(predevsim) a potom co treba sklenene cooltube atd....?
mihall:Na severni strane na balkone podle me budou horsi podminky(nizsi intenzita svetla)nez na jizni za oknem.....ale nevim muzes to(intenzitu) treba zmerit nejakym trochu lepsim fotakem....
Jinak kytka vypada bajecne....i kdyz na te druhe serii trochu povadle...
Jo a doporucil bych to presunout do outdoor galerie....ale delej jak myslis....
To sice není, ale když na to jde i UV, jsou lepší výsledky. Kámoš vypěstoval za oknem kytku z dobrýho NoNamu-sice chutnala a voněla ovocně, ale nezhulovala...co se týče cooltube, tak ta je pokud je mi známo vyrobená z borosilikátového skla, které je ideální na propouštění světla....
Ad jižní okno-Pokud dobře čtu, tak tu nepsal, že má okno na jih a z fotek se zdá, že tam má celkem tmu, tak jsem myslel, že na balkoně by to mohlo bejt lepší...