Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám takový dotaz...zasadil sem si dvě rostlinky jen tak na skoušku(sem začátečník) venku........Obě semínka byli ze stejnýho Géčka.....Obě mají tedka už okolo půl metru,jenže jedna kytka voní ,že z toho skoro bolí hlava a druhá vůbec. myslel sem jestli to nemůže být spůsobeno třeba pohlavím ,nebo jestli mi to Géčko třeba nenamíchal z více druhů
Ta co voní má takový širší listy a ta co nevoní mám dlouhý tenký listy (je taky hodně hustá,protože sem ji zaštipoval)
Tak fakt nwm čím to může být spůsobena,dík za každou radu
Iceq : mel sem taky par kyticek, a jedna strasne moc smrdela, az skunkove, tak sem si rikal jaka to bude dobra kytka a ejhle .. samec. A ta co moc nesmrdela byla samice. takze nevim jestli se to da nejak takhle poznat.
Ahoj...moje kyticky voni kazda jinak a vsechno jsou to samice=)Musim se holt pochlubit...jedna celkem silne ale druha zase ne...hodne zalezi na genetice rostlinky a to v jakejch podminkach roste,hnojivo urcite taky hraje svoji roli...
Jinak zminka o tom co tu pises je tady, zacina to prispevkem c.68 http://grower.cz/forum/showthread....50&pagenumber=2
snad ti to pomuze..
Jak psal Lagutoda , tak mě se stalo to samy, samice nevoněla a samec skoro "smrdel". Ale samozrejme to neni podminka, muze to bejt jenom nahoda.....
Mír je slovo dobry na to tvorit vety, ale jinak je mir něco jako Yeti, kámoš o něm vyprávěl nikdo ho ale nikdy neviděl, ale zni to pěkně jé mír to bych chtěl....- Prago Union, Kato-Deph
Mno to ja sem si po čuchu taky veril ze to bude naka zabijarna, kdyz uz 20 cm velka kytka smrdela jak rasův pytel ale houno. Proto kupujte řízky a serte na semena
Podle mě hodně záleží v jakým prostředí ta rostlina roste, čím je živená a dost na genetice, no prostě na modelu. Může smrdět nemusí, ať je to samec, nebo samice, určitě se to nedá odhadnout a je to dost individuální. Každopádně je nejlepší když de pěkně cejtit, než když smrdí jak z prdele vytážená :-)
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Ne - pohlavím to [b]ne[b]musí být způsobeno. Kámoš měl dvě stejné kytky stejné odrůdy - samec páchl co to šlo, samice téměř vůbec. Loni se mi to stalo právě naopak - samice smrděla a samec vůbec, takže tady je finální řešení nesmrtelnosti chrousta
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
jestli ti některá krásně voní a jiná ne, to záleží na té konkrétní kytičce, na látkách co má/nemá individuálně v sobě. Podle pachu se nedá nic moc usuzovat, ale dobré modely se s ním často prozradí
No mám stejný zkušenosti jako Hanos a Impulss, samec měl většinou o hodně markantnější vůni než budoucí samice...nevim jestli je to podmínkou, ale mě se to potvrzuje...
no me se stalo neco podobneho..sem mel 2 kytky stejny model..jedna smrdi jako prase a ta druha vubec..nakonec ta druha co nesmrdela vubec zacala zloutnout a zhebla..ta prvni je krasna
ja nemavam zadne starosti s tym ze ci to bude samec alebo samica, objednavam zasadne len feminizovane semena, a povim vam ze ked uz boli sisky vedsie tak som nevedel ktora vonala vacej pretoze smrdeli v okruhu 5 metrov jak hovado
tak ja treba mam venku este zatim white widow z rizku a no name skunk(pojmenovany Skunk N.0 alias Verca) a z toho white widow me nejak vubec nevoni,jakoby nevydavala zadne aroma,zato ten skunk voni az moc dobre )