Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak konečně jsem dneska spáchal venkovní sadbu na profáklém místě, které už je se mnou spjato přes 4 léta. Vyrazil jsem v potu tváře na políčko, potkavše 2 malé srnky, které se přede mnou schovali v nedaleké trávě. Proklestil jsem se klestím a začal s rychlo-přípravou. Prokopal jsem se k dírám, které už byli použity zminula a použil hlínu, která už tam byla. properlil perlitem, pokořenil čerstvým Substrátem 20l a pokropil Kristalonem start. Zde pár úvodních snímků.
Holaaa...dnes jsem byl sčekovat pole na šutrech...
Po 48 osmi dnech to není žádná sláva. Ale jsem spokojen, že přežily vedra a zůstalo jich tam všech 8, z toho jedna skoro umřela
Zatím to vypadá, že to jsou všechno matky..
Polil jsem to 7 litry Plagronu Grow a 10 litry obyč vody...