Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím vás přátele.
taky vám dneska vypadával Grower cca od 16 hodin do deseti vecer ? asi hloupa otazka ptz sem jeste psal par lidem at zkusi a taky nic. Nevite nekdo cim to bylo ? Normalne sem nevedel co mam doma delat, kdyz si ani nemuzu cist magazin o svém koníčku
Mno ikdyz ted teda koukam ze sou tu nekde prispevky i treba z 17ti hodin atd. to sem z toho fakt bláázen
Nebylo by ale od veci dat na g nejakou malou listu a pokud je vypadek planovany tak napsat kdy a pokud neni planovany tak treba napsat strohe . sry z technickych duvodu nam spadl server ... a je vse vyreseno
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
byli jste rychlejsi nez ja )... kazdopadne sorry kvuli hardwarove chybe nam spadl server...
FYI naposled to byl neplanovany vypadek pred 3-mi mesici...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Btw, ač mrtev, jsem tu jedinný komu přijde divné to co můžete vidět na přiloženém obrázku...? Že by už to začalo? Intuice? Lidé sem přispívají aniž by si přečetli co toto vlákno vůbec obsahuje? Vyšší moc? Komorous? UFO? Ten-týpek-odvedle? Sociální nejistoty? Masové zklamání v jihovýchodní Kambodži nebo že by moravský odzemek?
Jůů, díky, to jsem si vážně přál, lepší dárek jsem nemohl dostat... Kdybych na to nebyl byl býval upozornil tak by se sem nikdo nepodíval... supr... Jen houšť...
Btw. smazala se mi většina těch PMek které jsem potřeboval a ty které jsem nepotřeboval zůstaly do poslední... Díky, vyšší moci, díky za dnešní den...
databáze je holt sviňa... naprostej respekt calosovi, že má pod palcem takovýho molocha... uživatelů skoro dvacet tisíc.. tři predele resp. třista tisíc příspěvků... whooa
Potvrzuji. Opravdu mne to mrzí, bohužel PM-ka byla částečně nenávratně ztracena během HW havárie kvůli selhání disku a poškození databáze.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Mno teda me se to stalo poprve , ze by byl nejaky vypadek groweru, a proto mi to prislo trosku divny.. sem uz taky na Groweru trosku zawislej, presne jak pise Humahnojd , jak si neprectu grower, tak neusnu . jinak samozrejme chyby sou vsude a co se da delat. Respect Carlos