Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čus lidi! Se mi stala nevídaná věc. Jedu 15 Chroniků na selekci od semínka a zničehož nic mi vykvetli dva samci. Udělaly bambule,teď se jen modlim,jestli nechytli i skříň vedle. Jinak zbytek ok. Svítim 18h 400W HPI,vše ok. Nevíte,co se stalo,stres mi nepřipadá,že by to mohl bejt.. díkec
Vůbec, co byste vyhazovali, když ještě ani jeden z Vás neví, jestli to ty samci vůbec vedle vopracali, a když tak jak moc....určo bych ještě nějakej tejden vyčkal....
Zdárek apfel, řikáš, že z 15 seminek z který děláš selekci máš prozatim dva samce?? Hm čoveče, tak bejt tebou to pořádně hlídam, každym dnem tam nějakej samec může klidně přibejt jestli teda už máš jistotu těch zbylejch "13ti" samic, tak pak jen pozor na hermáče.... GL...
to indicky-konopi:
čus,no to by bylo hezký,kdyby byli jenom dva,ale já to vůbec nepřepínal na kvetení a voni si klíďo píďo vykvetou kuy! Vedle mám skříň plnou čerstvě vykvetlejch parád a teď mám hrůzu,že to voprcali! To je bordel! Je možný,že když jsou ještě malý paličky,nebude to taková hrůza?
Kytka ze seminka by měl bejt za měsíc schopná ukázat co je zač, něgdy i dřív, preflowers...kdybys vyfotil ty samce a paličky, tak by to bylo možná lepší....