Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nové fotky fotené pred troma dňami, rastlinky majú zhruba 7 týždňov a sú už vonku na brut mieste na južnom svahu, aspoň myslím že na južnom
1. foto je PPP
2. a 3. foto DP
Naposledy upravil growman_pd 21-05-2007 v 18:18 PM
Vyzeraju super...ja som doteraz pre istotu cakal s vysadenim von aby mi ich neskosila nejaka ta burka ale ako pozeram na tie tvoje foto tak tento tyzden pojde aj moje osazenstvo von...
jasné dobre spravíš, inak tie búrky čo boli tak rastlinkám dosť pomohli, ale keď bolo krupobytie tak niektorým trocha polamalo listy a 3 úplne poohíňalo ale naštastie sa nezlomili a už sa vschopili a vyzerá to s nimi dobre...
tak dnes som bol na svojich poličkach a tu su nejake fotky DP...a potreboval by som poradit. Začali mi žltnúť spodné listy a robia sa na nich hnedé flaky 4.a 5. foto. Neviete čo to je alebo čím je to spôsobené??
Původní příspěvek od lubinov Zdravim,hele vypadá to na such a nebo příliž hnojiv.Jak hnojíš a jak často?Jinač to mš pěkny,nechce se mi věřit že si začatečník,fakt slušny kyti.
diky hnojil som to len 2krát zatial a podla návodu a medzi hnojenim som mal pauzu asi týždeň a pol... a nemohlo by to byť aj tým že tu teraz dosť prší???
no mě to připadá že je to přelité...jestli je tam hodně mokrá půda(jestli pršelo), tak zkus obkopat okolí rostlinky, aby byla jakoby zasázená na krtinci(udělat kolemdokola strouhu cca 10-20cm do hloubky), jinak spodní listy po čase usychaj.
Původní příspěvek od Squirrel no mě to připadá že je to přelité...jestli je tam hodně mokrá půda(jestli pršelo), tak zkus obkopat okolí rostlinky, aby byla jakoby zasázená na krtinci(udělat kolemdokola strouhu cca 10-20cm do hloubky), jinak spodní listy po čase usychaj.
dik za radu určite to vyskúšam a dúfam že to pomôže
tak sem ti stvořil i obrázek jak by to mělo vypadat, ale prvně zkontroluj jestli je tam fakt mokro a nemuže to být něčím jiným.
Taky někdy pomůže prosekání porostu kolem...vic slunce místo dřív vysuší a kytičky lépe porostou.
jo kamo... durbana som chcel ist toho roku aj ja, lenze sa mi skomplikoval pobyt na slovensku tak neidem nic... fakt krasne rastlinky... (na prvy grow).... 3mem palce