Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojte pani ... mozem na pestovanie pouzit aj HORSKE SLNKO ? mam ho doma ... je dost silne ... myslim ze to je okolo 200 - 250W minule som si ho zapol ... zobliekol sa dal som sa od neho 2m a sedel tam cca 10 minut na druhy den som siel ku koznej doktorke aby mi dala maste mal som pluzgiere
Mozem pouzit ? ako daleko cca ?
Jo, jako UV by se to možná použít dalo. Sice nevím, jak je to u nových "modelů" ale u starých byla podmínka UV světla zapnutí těch tepelných zářičů. Ty by bylo potřeba vyřadit(já sem to amatérsky zkoušel a nejednou sem vyhodil pojistky )
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
Valdez poradil dobre. Ja som horské slnko používal na zabránenie šírenia plesne v skleníku a účinok sa dostavil. Šírenie plesne nebolo také výrazné a stačilo svietiť cca 30 minút denne z dostatočnej vzdialenosti.
A zhodou okolností som mal tie tepelné žiariče vypálené, takže svietilo iba UV.