Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Čauvec... :)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
JohnyHubage
Nový Člen

Karma uživatele JohnyHubage - 0% Pěstitelská

Čauvec... :) Příspěvek č. 1

Tak jsem se rozhodl zaregistrovat se na tomto fóru, je to pro mě čest být mezi vámi growery..
Jinak, abych tady moc nespamoval a nezakládal nové téma, tak jsem se chtěl zeptat hnedka na úvod, protože dávám indoor prvním rokem a nemám ještě moc zkušeností a s tím spojených dalších věcí, roste mi ve skříni pár kytiček, ale připadá mi, že rostou vzhůtu strašně jenom stonky a listy vůbec, rostlina funguje už tak dva týdny.
Můžu přihodit pár fotek, které jsem udělal. Budu vděčný za vámi poskytnuté rady, omlouvám se ale předem, protože už se tady na to někdo určitě ptal, ale já jsem toho moc o tomhle nenašel.
Tak díky.
JH

Old Post 30-04-2007 v 11:34 AM
JohnyHubage je offline   Profil uživatele JohnyHubage   Find more posts by JohnyHubage   Foto galerie člena JohnyHubage   Click here to Send JohnyHubage a Private Message   Add JohnyHubage to your buddy list     Navštiv homepage uživatele JohnyHubage! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MEDICINEMAN
Stálý Člen

Karma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Zdar vitej, zkus si treba procist http://grower.cz/pestovani/navody/? treba na to prijdes sam. Zacni asi lampy-svetla-osvetleni..

no show

Old Post 30-04-2007 v 14:01 PM
MEDICINEMAN je offline   Profil uživatele MEDICINEMAN   Find more posts by MEDICINEMAN   Foto galerie člena MEDICINEMAN   Click here to Send MEDICINEMAN a Private Message   Add MEDICINEMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JohnyHubage
Nový Člen

Příspěvek č. 3

jj, tak celkem jsem to pročetl, ale tak nevim.. Snad tam ještě něco najdu, dik!

Old Post 01-05-2007 v 15:49 PM
JohnyHubage je offline   Profil uživatele JohnyHubage   Find more posts by JohnyHubage   Foto galerie člena JohnyHubage   Click here to Send JohnyHubage a Private Message   Add JohnyHubage to your buddy list     Navštiv homepage uživatele JohnyHubage! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
barracuda
Stálý Člen

Karma uživatele barracuda - 90% PěstitelskáKarma uživatele barracuda - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Najdes tam toho spousty.
Jestli se ti kytky tahnou,bude nekde chyba.
Ventilace je velice dulezita a samozrejme jaky mas slunicko PLUS spousta jinych veci.
Jinak preju ,moho uspechu.

Příroda nedělá nic zbytečně.Aristotelés ze Stageiry

250W,bubbler,scrog,poprve
BALKON:Mazar,El Nino,Durban Poison,Easy Bud,Skunk 11,Spanelsko.

Old Post 10-05-2007 v 16:49 PM
barracuda je offline   Profil uživatele barracuda   Find more posts by barracuda   Foto galerie člena barracuda   Click here to Send barracuda a Private Message   Add barracuda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JohnyHubage
Nový Člen

Příspěvek č. 5

jojo, tak mi roste pár kytiček ve skleníku, myslím a hlavně doufám, že mi to vyroste až do konce... Přihodím sem kdyžtak pár foteček, jak si vedou!

Old Post 10-05-2007 v 18:37 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:08 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
30-01-2012 - Cau...Vsici :) - 3 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás