Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Z jaké vody mám namíchat živynný rostok? Jedná se mi o celkovou tvrdost vody. Je lepší měká nebo tvrdá?
Kolik stupňů?
Hnojení používám tekuté - General hydroponics
- samozřemě je lepší měkká voda, neobsahuje v sobě hromadu rozpuštěnejch solí a minerálů jako voda tvrdá,
dá se toho docílit, že si vodu filtruješ přes různý filtry na vodu co jsou v prodeji
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
Já si to taky myslím ale dočetl jsem se :čím měkčí voda tím míň vápníku a zase naopak čím tvrdčí tím výc vápníku.
A že když je příliš měka tak se pak rostlině nedostává vápník. Tak nevím.
hele jestli pouzivas vodu z kohoutku tag se na mineraly a vapnik vyser...skoro zadny tam nejsou,pro zalivku je absolutne nepouzitelna odstata voda s ec vysim jak 0,5mS,ja mam 0,3 a je to ok mineraly a jiny veci jim davas v hnojivech...
já používám klasickou vodu z kohoutku a sem s ní nadmíru spokojen.Sice je tvrdší,ale na kytích to není nijak znát.Klidně zkus tu svojí vodu a buď bez obav.