Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Granulovaný kravský hnůj-co vy nato
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
GreenMafia
Stálý Člen

Karma uživatele GreenMafia - 0% Pěstitelská

Organika Granulovaný kravský hnůj-co vy nato Příspěvek č. 1

Čus,chtěl jsem zjistit jestly někdo už tohle nemá ozkoušený,budu mít na balkoně pár květináčů a jde mi oto jestly to má třeba fakt liboví účinky nebo jestly to třeba nesmrdí a tak,myslim že jako základ do substrátu s guanem a perlitem to nemusí bejt naškodu,3kg stojí 75kč je to pravej kravskej hnůj ,pro mě jako městskýho kluka je kravskej hnůj docela nedostupný zboží takže to chci skusit takhle,dík

Out 2006 vyčorovanej

Old Post 13-04-2007 v 14:56 PM
GreenMafia je offline   Profil uživatele GreenMafia   Find more posts by GreenMafia   Foto galerie člena GreenMafia   Click here to Send GreenMafia a Private Message   Add GreenMafia to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PACIENTBS
Nový Člen

Karma uživatele PACIENTBS - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

no tak v tomto je to jedno lebo je to to iste obsahuje tie iste zivini co aj klasicky dokonca si mozem dovolit tvrdit ze je to este lepsie s toho dovodu ze tie granulky sa po zaliati rozlozia po par hodinach a ziviny su v celom obieme heminy okolo palice.

EuFoRiA

Old Post 22-04-2007 v 21:31 PM
PACIENTBS je offline   Profil uživatele PACIENTBS   Find more posts by PACIENTBS   Foto galerie člena PACIENTBS   Click here to Send PACIENTBS a Private Message   Add PACIENTBS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
paarek
Nový Člen

Karma uživatele paarek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

taky jsem si toho letos všimnul..miný rok byl chemický..teď radši bio..už jsem ho koupil...už je pod kytkama..tak uvidim..

Kdo jak zasadí (hnojí, zastřihává a vůbec) tak taky sklidí..

Old Post 26-04-2007 v 21:21 PM
paarek je offline   Profil uživatele paarek   Find more posts by paarek   Foto galerie člena paarek   Click here to Send paarek a Private Message   Add paarek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
R3dm4n
Stálý Člen

Karma uživatele R3dm4n - 96% PěstitelskáKarma uživatele R3dm4n - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Cav GreenMafia. Tak ja nemam kravsky hnoj granulovani odskusani,ale uz mam zasadene rastlinky vonku a do substratu som dal tento hnoj (dokonca som dal aj privela).Ale rastlinky sa chvala bohu zatial drzia. A asi ani dlhsiu dobu hnojit nebudem,lebo mam informacie,ze je to fakt goood hnojivo ! PEACE ,nech to raste

Old Post 03-05-2007 v 19:29 PM
R3dm4n je offline   Profil uživatele R3dm4n   Find more posts by R3dm4n   Foto galerie člena R3dm4n   Click here to Send R3dm4n a Private Message   Add R3dm4n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:53 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás