Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar a silu
Tak tu mame druhe kolo naseho pocinani tentokrat pojedem s dethem kazdej za sebe ja toto a dethak pojede mandalu v kokosu snad to brzo nahodi,,,
Toto:fungl nova skrin s drevotriskovejch desek o rozmeru 120na 110
vybavena odtahem TD350m3 za hodinu casem pribude cooltube
svetlo zatim sylvania 400wat nekolikrat pouzita koupim novou asi
philips sont nekdy pristi tejden
osasenstvo:
takze se mi povedlo udelat par klonu s kali mist vegetily v aero propagatoru asi tyden nektere dele meli sme poskozenej ph metr na hovno ph tak sou kapet zlutsi ale uz nabiraj na sile a novej ph metr se zabydluje v amazonu tak snad bude vse v poradku...dalsi 4 kytky super silver haze feminized od green house budou vedle amazonu v kokosu napajene cerpadylkem ze samostatne nadrze nebo pojedu rucni zalivku jako doposud jeste nevim nejsem rozhodnut no dali jsme arjanovi jeste jednu sanci a koupili 5 feminized <ssh po 55 dnu na kvet padla nekvetla proste arjan pojep green hause seeds uz nechci nikdy v zivote
,,VIVA SATIVA,,
vyziva:
puvodne bylo v planu atami z bcuuz ale nakonec na amazon AH+PK 13.14 od bio novy na kokos mam coco nova A+B od bio novy+ nake doplnky co zbolo z minula green sensacion,xgel,rhizotonic,roots2,phytamin
tak nake fotos jak to vypada uvnitr + mamina kali mist pod cfl 125wat
neska sem pridal do skrine jeste jednu 36watovou zarivku osram fluora at to maj kapet do modra sou asi tri dny na rustu pocitam tak maximalne tejden nez se kapet zotavej a nekompromisne prepinam bo sativa je sativa a nechci to mit az u stropu nektere jsem uz zastrihnul bo byly kapet starsi tak at se vjetvej
ph 5.7 EC 0.8 rhizotonic +kapet ah
tak po 3 dnech jsem dohodil zbitek rezancu kali mist snad se chytnou nektere vipadaj nic moc no je jich tam 16 tak tam necham jen nejsilnejsi jedince jinak jsem presadil super silver haze do vjetsich kvetniku no a az nasetrim par penez tak jim stuknu drip systemek ..
ph 5.8
ec 0.8 kapet A.H+rhizotonic
Čau chlapáku.
Super silver haze bych si chtěl pořídit na další grow, tak budu u Tebe jejich růst podrobně sledovat abych vychytal nějaké jeho případné slabiny.
jinac me zajma co je na kokos lepsi drip nebo rucni zalivka???
tak kdo stim ma skusenosti at se ozve ale co sem tak videl tak na dripu to roste rychlejc konkretne kytky ve wilma systemu s kokosem 8* dene zalivka 230ml na 11 litrovej kvetinac rostly rychlejc nez ty co mel vedle v kvetinacich s rucni zalivkou
na kokos mame s dethem bio novu coconova A+B hnojite stim nekdo?
prijde nam divne stejnej pomer davkovani po celou dobu pjesteni...
v kvetu budem davat Acka asi mene je v nem dost dusiku...
jojo mame ale feminized tak kdyz to nevijde a zhermi seto tak dem do regular maj tady zrovna akci v growshopu 15 semen SUPER SILVER HAZE za cenu 10 tak uvidime hehe
cuz eso
no puvodne sem planoval truhlik mozna ho jeste koupim mam vyhlidlej jeden ,,,a jestli je to v rohozi nebo volne v kokosu tak to bude asi jedno ne? mel si tu rohoz v ruce?je v tom to same akorat je to obalene folii kuli svetlu a folie mam doma dost no nevim no jak se bude chtit a hlavne jak bude financ jedou pjekne i na ruco zalivku
ps:dethak ma prace se svoji indicovou skrinkou az az taky jede ruco zalivku hehe
a bez svetla ...prave jdou spat+osobni strazce mise
jinak jsem dnes otocil lampu o 90 stupnu a odstranil zarivku fluora osram 36 wat akorat se pletla a topila a rovne se mi tam nevejde no po nedeli jedu konecne pro novou vybojku asi to bude philips sont green power 400wat jakou ma dethak na indicach hehe...