Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Problem XXX !!!Dozrajou lampi venku??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
suicidal
Stálý Člen

Karma uživatele suicidal - 50% Pěstitelská

Dotaz Problem XXX !!!Dozrajou lampi venku?? Příspěvek č. 1

Mám 600 w sodíkovku a mam pod ní už jen 7 kytek ...
A to v 7 dnu kvetení
Myslel jsem na to že bych je hodil ven a do pestírny mě bylo Nabídnuto 20 řízků a rozhodl jsem že je vezmu....

Otázkou je jestli ty moje ninější kočky venku přežijou a dozrajou
Co myslíte ?? Dozrajou venku?????????????
už jste to někdo skoušel???????????
Budu vděčný za každý názor.....

suicidal

Old Post 07-04-2007 v 07:41 AM
suicidal je offline   Profil uživatele suicidal   Find more posts by suicidal   Foto galerie člena suicidal   Click here to Send suicidal a Private Message   Add suicidal to your buddy list     Navštiv homepage uživatele suicidal! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
suicidal
Stálý Člen

Příspěvek č. 2

jooo lampi nedozrajou!!!!!
asi jsem magor
a ty zase velký srandysta Stoned.....
Ale řekni sam nebylo by to bomba kdyby rostli

samozřejmě jsem myslel kytky...
maš pravdu já jsem si to taky myslel .....

přesvěčoval mě o tom jeden známí že to venku dozraje ale taky jsem tomu moc nevěřil
Tak a kočky zůstanou tam kde jsou ........:Satan:
a co ty řízky ty se dajou dat ven na zahradu když jsou předpěstované doma????????????????

suicidal

Old Post 07-04-2007 v 08:16 AM
suicidal je offline   Profil uživatele suicidal   Find more posts by suicidal   Foto galerie člena suicidal   Click here to Send suicidal a Private Message   Add suicidal to your buddy list     Navštiv homepage uživatele suicidal! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ganjaholickz
Stálý Člen

Karma uživatele Ganjaholickz - 90% PěstitelskáKarma uživatele Ganjaholickz - 90% PěstitelskáKarma uživatele Ganjaholickz - 90% PěstitelskáKarma uživatele Ganjaholickz - 90% PěstitelskáKarma uživatele Ganjaholickz - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

když je budeš zakrývat na noc aby měli furt těch 12/12 taq dozrajou i venku, ale jestli se k nim nedostaneš taq se přepnou zpět na růst jaq psal StonedR

Vězeň který se považuje za svobodného o svobodu neusiluje..............

Old Post 07-04-2007 v 08:49 AM
Ganjaholickz je offline   Profil uživatele Ganjaholickz   Find more posts by Ganjaholickz   Foto galerie člena Ganjaholickz   Click here to Send Ganjaholickz a Private Message   Add Ganjaholickz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ganjaholickz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
suicidal
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

V poho Stoned ....
Dik za radu .....
S tim vegetováním je to dobrý nápat asi to udělám
Maš nějaký typ pro dobrou zářivku nebo je to jedno kterou koupím
pro ty řízky....?
asi jooooo !!!nebo ja nevím!!!!!!!!!

suicidal

Old Post 07-04-2007 v 12:08 PM
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Ale jó .... Hele sem koukal, teďka je venku 13 hodin světla zbytek tma, a bude se to prodlužovat, takže, jediný co musíš dělat je sehnat si nějakou hodně černou neprůsvitnou plachtu a vždycky po uplynutí 12tý hodiny světla, ji hodit na kytky..... Teplota je taky trochu problém, takže jestli máš dlouhou podlužovačku a hodně pěněz, tak bych jim na noc přitápěl.....

projekt Venus
Zeitgeist movement

„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“

„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce."
Henry Ford , 1922

"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."

Old Post 07-04-2007 v 13:43 PM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brainment
Stálý Člen

Karma uživatele brainment - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Cau, už sem ti to psal do kali threadu.Ty zářivky, určitě Philips TL-D 840 nebo TL-D 865...

EVERYONE CAN FLY HIGH so
WORLD IS MINE..

Old Post 07-04-2007 v 15:36 PM
brainment je offline   Profil uživatele brainment   Find more posts by brainment   Foto galerie člena brainment   Click here to Send brainment a Private Message   Add brainment to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 7

citace:
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r
A/ Lampy
2/ Lampy dozrat nemohou, protoze lampa proste ani neroste,nekvete, lampa neni ziva vec. asi mas na mysli kytky.

3/Nedozrajou, jakmile je hodis ven, seknou se, prestanou kvest a zacnou zase vegetovat. A to znamena stres, okradani se o vynos, nebezpeci zhermeni a driv stejne nesklicis.

Co si myslim <???????????????????> Ze radsi ne.

Muj nazor: NeZkousel jsem to osobne, ale da rozum.--
zalezi kdy to hodis ven..v lednu v cr jasne nedozrajou ale zmrznou zato casny jaro a od rekneme pulky cervence (v cr nevim mam to zmakly ve spainu)ti to pokvete jako vino..mne ve spanelsku kvetou kytky od srpna az do kvetna
a to i klido z 6. tydne kvetu indoor ven a sou to pecky kolikrat lednovky lepci jak indoor a to nekecam..takze z pod lampy ven jasnacka no problem ale davat bacha esli je veku vegetacni nebo kvetova faze v pripade vegetacni faze venku a kvetove faze vevnitr prijdou mutace (kvetouci kytka zacne rust a muzes ji vyhodit)...samosebou se da zatemnovat a predejit tomu...podotykam ze mam vsechno vlastnorucne odzskouseno

Old Post 07-04-2007 v 23:34 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:27 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás