Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V pěstírně se mi rychle množí nějakej hmyz, nevím co s tím. Drží se hlavně u stropu, kde těch malejch co měří 1-2mm už jsou desítky a každej den přibejvaji. Lítá tam i pár větších (cca 1cm) s křídlama. Zkoušel jsem postřik Talstar, ale vůbec nezabral. Když jsem zkoumal kytky, tak jich často vidim pár malých mrtvejch ležet na rockwoolu, jinak u pacháče je jich na zemi vychípanejch haldy malejch. Poradí někdo co s tím a jak se toho příště vyvarovat? Chytají se i na lepový desky, ale to zdaleka nestačí k jejich vyhubení. Přikládám foto tý velký okřídlěný svině, vedle je vidět i malá. Předem dík.