Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Paryba zpet v axi =)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Paryba
Stálý Člen

Karma uživatele Paryba - 79% PěstitelskáKarma uživatele Paryba - 79% Pěstitelská

Obecné Paryba zpet v axi =) Příspěvek č. 1

Zdravím vás přátelé konopopologové.....

tak sem tu zas s novym boxem.....

tento box se skládá ze dvou částí
1) matkárna (zářivky 4x18W Oceanic Colour, Oceanic LIGHT, NARVA 940, a PHILIPS Master TL-d 865)
2) growBOX (2x250W TESLA SHC)

Naposledy upravil Paryba 04-04-2007 v 06:27 AM

Old Post 03-04-2007 v 19:43 PM
Paryba je offline   Profil uživatele Paryba   Find more posts by Paryba   Foto galerie člena Paryba   Click here to Send Paryba a Private Message   Add Paryba to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Paryba! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Paryba
Stálý Člen

Karma uživatele Paryba - 79% PěstitelskáKarma uživatele Paryba - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

1) Osvětlení matkárny.....
2) detajlek...
3) Oceanik
4)5) strojovna rozdělaná...
6)budoucí matky
7) tam v zadu sou OB a vepředu řetkvičky a petržel...
8Větráčky.. na levo WIR 12 (stejný parametry jak euro2) a velkej kompovej na ofuk do natkárny a je tichounke¨j má jen 17,5DCB/m

Naposledy upravil Paryba 05-04-2007 v 06:49 AM

Old Post 05-04-2007 v 06:18 AM
Paryba je offline   Profil uživatele Paryba   Find more posts by Paryba   Foto galerie člena Paryba   Click here to Send Paryba a Private Message   Add Paryba to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Paryba! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Paryba
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

nový fotky....

petrželka.......
řetkvičky
a vývoj strojovny....

Naposledy upravil Paryba 17-04-2007 v 10:01 AM

Old Post 17-04-2007 v 09:15 AM
kouba
Stálý Člen

Karma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

cau kamo na te posledni fotce to je predpokladam marihuana i kdyz to tu nemas napsane ....vsiml jsem si ze je to docela mrtos zalite tak bacha na prelivaní jinak to mas pekne !!!k+

http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=510015#post510015

http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=508588#post508588

Old Post 17-04-2007 v 13:59 PM
kouba je offline   Profil uživatele kouba   Find more posts by kouba   Foto galerie člena kouba   Click here to Send kouba a Private Message   Add kouba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Paryba
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

Tak zas velké sklamání.............

i tento box vycejtila stará swině spíčená a dala rojektu BAND!!!!

já už ztoho poseru dpč.

nejdřiv mě vypatlaná pošta zdemoluje cooltubu a pak nuzná reklamaci a pak mě to vycejtí stará rašplw domovnice......

já se na to prostě vyseru se powesim už....

Kurwa taková práce a vymejšlení a na co no na HOWNO!!!!

a těch sraček co mlela......

ta má bejt spisovatelkou za doby hipis ti by ji ukamenovali....

eozpustim EGO a mrknu na to z jinýho světa a uvidim.... ale sere mě ta megera dementní takowej přednes.... jak za komárů nějakýmu vlasti zrádci....

a největší gól byl když srovnávala lidi s kytkama " Tobě by se líbilo kdyby tě někdo zavřel pod zářivku????" z toho sem sral.....

já když bych byl kytkou a někdo se o mě staral jak já o sví milášky tak sem v ráji nebeskym ještě na zemi pod lampou........

Naposledy upravil Paryba 23-04-2007 v 14:15 PM

Old Post 23-04-2007 v 14:07 PM
MEDICINEMAN
Stálý Člen

Karma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Uprimnou soustrast Udel groweruv platit za demenci lidstva. Nez masli si, radsi hod neco ven..

no show

Old Post 23-04-2007 v 14:47 PM
MEDICINEMAN je offline   Profil uživatele MEDICINEMAN   Find more posts by MEDICINEMAN   Foto galerie člena MEDICINEMAN   Click here to Send MEDICINEMAN a Private Message   Add MEDICINEMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Paryba
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

Po ožrání a 23nasrání sem dospěl k nápadu "záchraný modul"

1) nejni vidět
2) tet yo
3) pohled do něj....

původně to byl shoomBOX

mam v něm napíču světlo 13W Warm White od Kanluxu musim ho vyměnit za daylaytku tu mam v jopu )

Old Post 23-04-2007 v 18:05 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:50 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás