Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
http://www.klecka.cz/growshop/Meric...en-test-pH.html jinak určirě zverimex.Papírky jsou vyřešeny a ted ktomu problemu:ten budeš mít,pokud nezačneš používat trošku hlavu a hledat (tím myslim ty papirky,skytkama,ještě navíc bez fotek ti nepomužu)
...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...
z mý jedný zkušenosti doporučuju vykašlat se na papírky a koupit alespon kapičky ... mě papírky měřily lehce zcestně což je nežádoucí a asi se vyplatí trochu investovat ..ale taky je možnost že jsem koupila špatný papírky .. kapičky stojej okolo 200,- .. čao
místo toho, aby sis kupoval papírky tak raději investuj do hlíny, o který víš, že má ideální ph. hodně lidí doporučuje Agro kaktus substrát (40Kč za 5kg). já ho letos zkoušim poprvý. ten má ideální ph.
akorát v něm bejvaj klacíky a občas i nějaký potvory, takže sterilizovat pro jistotu
40Kč za 5 Litrů? No fuj, kde to kupuješ? .....5litů seženeš za 25Kč...
Tento substrát neni špatnej, ale je v něm dost písku, což neni úplně ideální, ale jinak PH je optimal... Každopádně se vyplatí zainvestavat do PH metru
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."