Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zákládám tento thread,protože mě příjde cenová nabídka za semena vlice dobrá!A zároveň se chci zeptat jestli má někdo zkušenost s onou bankou!Ceny zde jsou opravdu velmi nízké,navíc mají jarní slevy!Tak pište vaše názory!
Ak-47 = Ak-48? Jack Herer = Jock Horror? Zkus to, já osobně si raději zaplatim za 100% jistotu, že dostanu to, co chci.
Jako hlavní ukazatel beru v potaz Auroru Indiku + jejich výhodný packet tří klasických odrůd.. Na mne rozhodně nepůsobí věrohodně, ale pokud to někdo chcete riskovat, prosím, já vám v tom rozhodně nebráním
Nechci tady s tebou dělat nějakej battle ,ale když tám prodávají Jack Herer,tak by to měl být Jack Herer ne?a ne Jock Horror!Chci říct že je tam jesně napsáno co mají!Ale nějak mě to smrdí,ty ceny!pokuď je to genetika nirvany tak jsou drazí!
Když už chceš někam psát email, tak jedině do Dutch Passion, Serious seeds a Sensi seeds, jesli je marijuana-seeds.nl jedna z mnoha jejich distibutorských seedsbank
Pokud ti odpovědí, že oficiálně od nich marijuana-seeds.nl semena neodbírá, bude tím problém vyřešen.
zdravim všechny za par hodin jedu do prahy a zhruba za 18klacku kupuju komplet domaci box...sem uplnej zacatecnik ,ale objednal sem si semena ze zminovane Nirvany....už podle předchozích reakcí tušim ,že sem asi neudělal dobře...vzal sem si white widow a silver pearl.... Myslíte ,že je to na piču??Jestli jo tak prosim vysvětlete proč, pokud to byla chyba přesvěčte mě a rad se ponaučim...díky moc
Vyprdni se na to.Skus radsi dope seeds.com ,nebo cannabisseeds.com nemam ale bouzel skusenost stouhle seed bank.Dr.chronic je taky v pohode.Nejlepsi seminka kdy jsem dostal bylo vzdy od dope seeds nebo dr.chronic .peak seeds.com je toho hodne.
AK 48 a Jock Horror jsou F2 AK47 a Jacka Herera bych řekNirvana není zas tak špatná banka,,,např. ten Jock Horror je hooodně masakrozní modelchce to mít štěstí noo