Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
je to vlastne takovy proroctvi,asi spis pro Prazaky....:]mam pod svetylkem,400w nejaky kyticky urceny na predpest na out,akorat zbyly osazenstvo uz vyrostlo do docela nejvyssi chvile na qvet...takze potrebuju vyhodit ty kytky ven tedkon nak o vikendu necham je v tech kvetinacich,maj tak cca.30 cisel...myslite ze to zmrzne? resp mam nadeji,ze to nezmrzne...?unreg.
hele, nemám s tímhle žádnou zkušenost, ale myslím, že ani náhodou. jednak teď docela slušně tuhne a nevypadá, že by se to brzy nějak zásadně zlepšilo. a takovej květináč promrzne jedna,dvě. navíc světlo je teď 12/12 a to ještě sotva,sotva.
hm.... http://zpravy.atlas.cz/pocasi/
ja bych kazdopadne kytky ted takhle z fleku ven nedaval, jsou rozmazleny ze skrine a stabilni teploty...trosku je potrenuj nebo smikni a jeste chvili pockej...
v praze to vypada kazdej den uplne jinak...asi dam na vase rady prece jen jeste pockam , zatim se to budu snazit prdnout pod naky svetlo,kery budu muset jeste nejako sehnat, nemate nekdo treba nejakej prebytecnej malej sodik,hehe?....no uvidime uvidime...
vim,ze tenhle tread je takovej dost zbytecnej,mozna ale i odpocinkovej :],ale zda se ze venku,v Praze by teplota uz zadnej velkej problem delat kytkam venku nemela,ale co to svetlo...? takze co myslite,nakvetlo by to=porad je to zbytecny uspechavat ?...
Tak jsem to,14.4. hodil ven...hehe.jsem na to sam zvedavej,pac jsem to mel pod zarivkama 14.dni pod 24/0 [ale venku uz je tak krasne...,jestli se to chyti, tak to budou monstra,krasnej predpest...hh