Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže hoj lidi, kouřím marihuánu již několik let a tak jsem si chtěl zkusit vypestovat vlastni travinu.A tak jsem si sehnal seminka a hodil jsem je pod okno... A tak to všechno začalo
Takže nějakej čas jsem to měl pod oknem a říkal jsem si co kdbych to zkusil pod nejakym tim světýlkem??A tak jsem pořídil zarivku Flora Glou časovač, přepl ze slunecniho svitu na 18/6 a zastrihl.
Takze větráček nestacčil a 35stupňú je fakt moc a tak jsem skrin vybavil cool tube made in co dům dall a na sodik jsem taky nechal foukat a odtach ze skrine tahne to huci to jako pc takze pohoda ale skrinka mi v ložnici svítí a tak bych potreboval sehnat nejakou tu foliii a utěsnil to....
Takze asi tak koupil jsem folii a návštěvi nic netuší a přidal jsem dasi otvor a home cooltube a když jsem vrtal díru tak jsem na vrtačku namotal kus foliie takže to vypada humpolacky jinak dobré teplota 32ok
Tady vam posilam nějaké makro fotky a chtěl bych se zeptat pokud někdo nevi o nějakych klonech nebo semenech jelikoš toto je z no name semen a je to hermouš a druhy kvetináč co jsem měl jsou taky hermouši a dokud si neobědnám lepsí model (semena nebo klony) tak na to ser...