Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 400w shiva skunk upgrade 600w
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Bombs
Stálý Člen

Karma uživatele Bombs - 86% PěstitelskáKarma uživatele Bombs - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Zdur, pekne to mas!
Si poridil HOMEBOX? Jakou velikost

Old Post 25-02-2007 v 11:42 AM
Bombs je offline   Profil uživatele Bombs   Find more posts by Bombs   Foto galerie člena Bombs   Click here to Send Bombs a Private Message   Add Bombs to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bossfic
Stálý Člen

Karma uživatele bossfic - 90% PěstitelskáKarma uživatele bossfic - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Mě by hlavně zajímala výška celého toho boxu???

Old Post 25-02-2007 v 11:57 AM
bossfic je offline   Profil uživatele bossfic   Find more posts by bossfic   Foto galerie člena bossfic   Click here to Send bossfic a Private Message   Add bossfic to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bossfic! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bombs
Stálý Člen

Karma uživatele Bombs - 86% PěstitelskáKarma uživatele Bombs - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Videl bych to na ten Homebox XL 120 x 120 x 200 cm

Old Post 25-02-2007 v 12:05 PM
Bombs je offline   Profil uživatele Bombs   Find more posts by Bombs   Foto galerie člena Bombs   Click here to Send Bombs a Private Message   Add Bombs to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dlouhán
deathrace king

Karma uživatele dlouhán - 97% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 4

juhuuu zdarec eso!
koukám že tvý lampy si moc neoddychnou
ci se zeptat co to máš za shivu? myslim seedbank.
a druhá otázka se týče boxu - jak je tam prosimtě řešený zavěšování lampy a vůbec ten "strop" mě zajímá.. moh bys to blejsknout nějak zespod abych se mrknul?
dík
zatim
dl.

Old Post 25-02-2007 v 12:10 PM
dlouhán je offline   Profil uživatele dlouhán   Find more posts by dlouhán   Foto galerie člena dlouhán   Click here to Send dlouhán a Private Message   Add dlouhán to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kaspars
Stálý Člen

Karma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Cau Eso, mame asi stejne stare kyti sem zvedavej jakej z toho udelas vynos po tom mynulim uspechu, drzim palce.

(potom smaznu jestli chces)

Old Post 04-03-2007 v 20:24 PM
Kaspars je offline   Profil uživatele Kaspars   Find more posts by Kaspars   Foto galerie člena Kaspars   Click here to Send Kaspars a Private Message   Add Kaspars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DropRaid
Stálý Člen

Karma uživatele DropRaid - 97% PěstitelskáKarma uživatele DropRaid - 97% PěstitelskáKarma uživatele DropRaid - 97% PěstitelskáKarma uživatele DropRaid - 97% PěstitelskáKarma uživatele DropRaid - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Cuss Eso hej kamo stejny problem jako ty Ph si dela co chce mam to v sudu a za jeden den mi stoupne Ph na 7 jak tobe, ted se to trochu zlepsilo jak jsem hodil vzduchovani na hodiny s cerpadlem ale porad je to na p... . Kutil jsem nad tim ze by se tam dalo normalni cerpadlo ktere by jen rozvirilo vodu ale zase kdyby v tom jelo jestli nahodou nevytvori zbytecne moc tepla asi budu muset vyzkouset pak dam vedet. Zatim to vypada vyborne at se dari caues

Old Post 06-03-2007 v 20:21 PM
DropRaid je offline   Profil uživatele DropRaid   Find more posts by DropRaid   Foto galerie člena DropRaid   Click here to Send DropRaid a Private Message   Add DropRaid to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rastafan
Stálý Člen

Karma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

zdravim eso!

no moc pěkný to máš,hezká džunglička se úplně stydim když to porovnám :-)
samo ssebou K+ tě nemine!,tak ať se daří! sleduju...

můj 1.indoor
rastafan´s fun two, Philips 400W Son-t Pro
3.runda od Rastafana
Orange Bud by Rastafan
Rastafanův malý boxík pro radost
***Great White Shark by Rastafan***
IP2000 vs Jack Herrer under 250W

Old Post 11-03-2007 v 00:38 AM
rastafan je offline   Profil uživatele rastafan   Find more posts by rastafan   Foto galerie člena rastafan   Click here to Send rastafan a Private Message   Add rastafan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prenda
Šiškula

Karma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Co tam máš za světlo?

Píšeš "svetlo - 400w nutrurelie"

Ale Nurturelite vypadá trošku jinak ne?
A nebo sem blbej já a tahle firma vyrábí i jiná světla než zářivky... 8-/...

Máš tam docela dost truhlíků...to bude jungle .

EDIT: Jo ahá. Pak mě to nemá plést

- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -

Naposledy upravil prenda 21-03-2007 v 11:40 AM

Old Post 21-03-2007 v 11:23 AM
prenda je offline   Profil uživatele prenda   Find more posts by prenda   Foto galerie člena prenda   Click here to Send prenda a Private Message   Add prenda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 9

cao eso uz si tam sup tu sestistovku bojak?

Old Post 29-03-2007 v 18:14 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Erixon
Stálý Člen

Karma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Z kolika na kolik se změnila zdrojová voda? Hejblo se i ec čistý vody?
Kalibruješ ph metr?

www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/ ;

Old Post 03-04-2007 v 18:53 PM
Erixon je offline   Profil uživatele Erixon   Find more posts by Erixon   Foto galerie člena Erixon   Click here to Send Erixon a Private Message   Add Erixon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

vodarnama to nebude :bravo::D:D Příspěvek č. 11

ciwe a neznehodnotils tu kyselinu nejakou nestastnou chem reakci?tohle mi hlava nebere napada mne jen znehodnocena kyselina nebo novej supermetr... doufam ze to bude kyselina
edit>ale kytix vypadaji zdrave a krasne zelenaj takze bych rekl zes jen moc blaznil s kyselinou bo ph metr asi meri dobre...

Old Post 04-04-2007 v 02:35 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Cago

-jj me to dela kyselina taky,rekl bych ze je to tim ze uz ji mam asi rok v pokojovy teplote tak proste degraduje,straci na ucinku!dle myho.....

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 04-04-2007 v 13:50 PM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
suicidal
Stálý Člen

Karma uživatele suicidal - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

eso
smekam před tebou
opravdu slušnej prales....................

suicidal

Old Post 06-04-2007 v 09:47 AM
suicidal je offline   Profil uživatele suicidal   Find more posts by suicidal   Foto galerie člena suicidal   Click here to Send suicidal a Private Message   Add suicidal to your buddy list     Navštiv homepage uživatele suicidal! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
C.R.E.A.M.
Stálý Člen

Karma uživatele C.R.E.A.M. - 96% PěstitelskáKarma uživatele C.R.E.A.M. - 96% PěstitelskáKarma uživatele C.R.E.A.M. - 96% PěstitelskáKarma uživatele C.R.E.A.M. - 96% PěstitelskáKarma uživatele C.R.E.A.M. - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

A sakra! To zas bude nemožná účinnost

Old: HPS 100W, OC 32W - SensiStar, Fourway, NL/Sh, HKush, Chronic, no names...

New:_Continual_255W, Too many strains...

Old Post 06-04-2007 v 10:10 AM
C.R.E.A.M. je offline   Profil uživatele C.R.E.A.M.   Find more posts by C.R.E.A.M.   Foto galerie člena C.R.E.A.M.   Click here to Send C.R.E.A.M. a Private Message   Add C.R.E.A.M. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
benyond
Nový Člen

Karma uživatele benyond - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

no musím ti to pochválit máš teda pěkný!!!!

takzas něco novýho...

Old Post 10-04-2007 v 14:39 PM
benyond je offline   Profil uživatele benyond   Find more posts by benyond   Foto galerie člena benyond   Click here to Send benyond a Private Message   Add benyond to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shandy
Stálý Člen

Karma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

já to chcu taky tak umět jako ESO :-(( K++++

Old Post 10-04-2007 v 19:34 PM
Shandy je offline   Profil uživatele Shandy   Find more posts by Shandy   Foto galerie člena Shandy   Click here to Send Shandy a Private Message   Add Shandy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:34 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
24-05-2011 - SHIVA SKUNK -8Ks-600w - 122 odpovědí
10-04-2010 - Shiva skunky 400w - 120 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás