Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak bych chtel se pochlubyt mím indoorem. Začalo to tím jako většině komunitě co je tady, jedu v outdooru ale jednoho dne vlastně zjistím, když jdu na pole že tam vlastně už nic není protože nějké kurwy mi to pole vlastně vybrali... toto je můj příběh z prázdnin.... Opravdu jsem se nasral al řekl jsem si že se na to můžu vysrat.... Rozhodl jsem se tedy a Intdoor chtělo to se opravdu jednoho dne odvážit a dát se do toho trvalo mi to až do ledna. jsem dal do hromady skříň a semena jsem sehnal, řizky pojedu až na druhy... No a pokud bude te mít zájem postupně sledovat, můj skleník budu jen rád...
Tak co nakonec budem sledovat? Skrin nebo ten sklenik jak o nem pises v posledni vete? Pestovani ve skleniku a indoor pestovani se preci jen trochu lisi ;o)
Tak zkus vysvetlit kamosum rozdil mezi pestovanim indoor a sklenikem Jinak hodne stesti v pesteni. Popis trosku skrin, odrudu co jedes atak, ten uvod co si napsal lidi moc nezajima, nerejpu jen ti chci poradit aby to vubec lidi sledovali
Na třetí foto to bylo přesazeno proto to bylo přelité(abych zalil půdu a pořádně to nasáklo)
1. Skřín má rozměry 6Odel X 40 šiř X 60 vys
Je to asi docela dost malé ale je to můj první Indoorek tak jsem zvědav
2. O osvětlení se stará 150W sodík docela mě to překvapilo ale u nás ve městě jsem ho koupil z velkoskladu s tlumivkou i startérem a objímku za 900. jsme čekal že to bude dražší...
3. Osazenstvo...
První 4 rostlinky jsou INDIE (aspon to bylo tak říkal kámoš) přesné znění nevím... Další 2 zbylé dvě co jsou na cestě jsou NoName ale dobré kvality... jsem zkoušel a krute...
ja si myslim ze to nemas zastrizeny ani normalne ani FIM technikou,,,vypada to jako kdyby si ustrihl jenom nove vyrůstajíci listy,,,
92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature.
<---Každý může být sám sebou--->
mmm Asi to tak opravdu bude... zkousel jsem to... jsem to smikl kdyz tam byli vyhonky a vyrostly z toho akorat polovicni listy to mam smiknout cely vrsek???
mrkni do FaQ tam mas i techniku FIM(až 6 nových výhonků) jinak klasicky to ustrihni celý to nově vyrostlý
92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature.
<---Každý může být sám sebou--->
JO khaaamo me se zda ze mas ty kvetinace nejaky mali ae ty kytiii so taky malii. Ja si teda myslim ze by to mohlo byt kvuli nedostatku mista pro koreny. ty listy se kroutej a pomalu usichaj ne ?