Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já myslel že 3x a dost platí jen pro vážnější zločiny typu vražda atd.?
edit první co našel google:
citace:
Dvom muzom z banskobystrickeho kraja hrozi 1.x v historii nasho sudnictva uplatnenie zasady 3x a dost. Ta sa tyka nasilnych trestnych cinov, kedy po tretom nasleduje min. trest 20 rokov vo vazeni. Jeden z obvinenych okrem inych tr. cinov 3x spachal znasilnenie.
takže blbost za trávu, jen za násilný trestný činy.
Marišku si Michal kúpil v Žiline. „Každý to už vyskúšal, tak som chcel aj ja. V centre Žiliny som si od dvoch mužov vypýtal cigaretu. Namiesto nej mi však ponúkli marihuanu, tak som si ju kúpil za 1 500 Sk,“ povedal Michal, ktorý to teraz poriadne ľutuje. „Nosil som ju v batohu. Zabudol som si ju vyložiť a schovať. // lool 1500 za 2 gramy? spis si koupil vic a na ty 2 g zapomnel