Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jakozto novy clen jsem si rikal ze by bylo dobre se nejak uvest a jak se rika neco "prihodit" do placu . Rekl jsem ale ne...zadne neco...kdyz darek tak pro vsechny:-)) Ne a ted opravdu.Sehnal jsem kompletni video navod v podstate od seminka az po sklizen (vcetne stavby growroomu) s nazvem I Grow Chronic - Complete Step By Step Hydroponic Setup - Grow Kindbud In Your Basement - 1999!
Tento filmecek je zameren presne pro ty kteri si chteji take zkusit vypestit v nasich luzich a hajich samozrejme nejake to rajce ci cerstvou jahudku(nebudu k nicemu nabadat;-) .Video je pekne
rozdeleno do useku kde se resi konkretni problem at uz zminovana stavba pestirny nebo snad i rizkovani.Zkusenym growerum toho asi nerekne video tolik nicmene si myslim ze i oni si zde take prijdou na sve!
Jelikoz me nenapadlo nic dostupnejsiho narval jsem video na rapidshare.com a je rozdeleno do 9 souboru ktere je nutne vsechny stahnout a potom staci jen rozbalit ten s priponou .part01.rar-tod asi vse ke strohemu navodu.Preji prijemne pokoukani!
1 PS:Nedeste se ze stahujete devetkrat soubor se stejnym nazvem!Neni to tak-jen byl moc dlouhy a rapidshare
ho nedokaze zobrazit cely:-)
2 PS:Jestli tento thread bude vypadat nejak divne tak se omlouvam ale je to muj prvni.
a co máš za antivir? ..ja mam Ad-aware a když chodim na youtube tak mě to vždycky najde pár virů a to mám eště i Fire wally přez který by se nemělo dostat skoro nic.. Zkoušel sem tam par dni nejit a nebylo to tak hrozný! ..tak jestli ti to nic netahá tak mužeš byt jenom rád:-)
chi,jeste takove lamerske hlasky.-D
no ale,dik za tip na youtube,viru se nebojte...
a btw: adaware neni antivir...
odkaz na video v celku je fajn jenze to jede pomalounku,pred chvilkou to jelo jen megabajtem a ted uz jen pulmegabajt.-) k cemu nam pak jsou ty
gigabity:-D