Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jakou nejvyšší kytku se vám kdy podařilo vypěstovat?
Já teda nikdy moc nepěstoval a ani na to nemam podmínky, ale největší se mi podařilo vypěstovat něco přes 1m. (já vim, že je to dost ubohý, ale tak spíš by mě zajímalo, jestli se tu najde třeba někdo, komu se podařilo třeba 3m a víc)
2pan Muškát: 3 metre a viac nie je problém. Ja si síce výšku rastlín musím strážiť (kvôli streche skleníka), ale aj tak pri značnom zaštipovaní dokáže napr. taký Durban alebo Skunk1 narásť aj 2,5 metra. Pozri si napr. Duduškov thread ´06 - písal tam o jeho rastlinkách, ktoré pekne vyrástli a má tam, tuším, aj fotky.
Me s kamikem se nam podarili vypestovat v kukurici 3 krasny 2,5metrovy rozrostly kostata to bylo neco neuveritelnyho vyzivaly jsme z toho skora celej rok pri stridmem pokurovani
ja slysel o tom,ze mel kamos kamosky kytku ktera couhala asi metr nad barak,ktery mel 5metru,ale to neni zadna rarita-v oblastech,kde roste marihuana jako 'plevel' jsou to spis stromy o vysce kolem 7-8 metru
Já vypěstil největší kytku v kukuřici- měla 2,5metru a bylo z ní 9 zavařovaček solidního hulení.
A jinak- v tropech dorůstá plevelné konopí výšky 150-250metrů...a kdo nevěří, ať tam běží...
Původní příspěvek od r Já vypěstil největší kytku v kukuřici- měla 2,5metru a bylo z ní 9 zavařovaček solidního hulení.
A jinak- v tropech dorůstá plevelné konopí výšky 150-250metrů...a kdo nevěří, ať tam běží...
nevěřím a nikam neběžím! no překlep no, se stane ...jinak 2,5 metru není pro konopí nic zvláštního. když pořádně hluboko prokypříte a uděláte kytce pořádnej prostor povalí vám klidně i přes čtyři metry a žádný umění to není. peace