Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak se konecne mohu take castecne predstavit a zaroven timto podekovat tvurcum techto stranek, nebot take diky nim se to stalo skutecnosti.
-------------
Vyclenene misto v komore, alobal na stenach a na podlaze pod silnejsim igelitem, jeste pod tim rakosova rohoz. Od zbytku komory (kde mam jeste zidli a syntezator) je to oddelene bilym zavesem.
Vybaveni je 1x 250 Son-T Pia Plus, 4x 10l kvetinac + 1x 5l kvetinac z plastu, zemina je mix substratu pro pelargonie + substratu pro kaktusy + perlit (pomer 3:2:1). Jako hnojivo pouzito Kristalon start a Kristalon plod a kvet (na dva litry zalivky jedna odmerka).
Osazeno peti rizky Northern Lights.
Hojec Manine , mas to moc hezky.Pjekny velky kvetinace.Palicky sou krasne rozprostreny a de na ne krasne svetlo,co víc si přát.Doufám že ti to vyjde.Já tedka taky jedu NLka , sice je mám na 7 dnu kvetu ale taky vypadaj tak roztomile.Měj se a hodně zdaru
Jo taky jeste ze holky taky nakvetaly uz od zacatku, ale take rostly, tak mi to nejak nevadilo ba naopak spis se mi zda, ze ted jedou rychlejc. Byly jednou zastrihly (pokus o FIM) a asi ve 30cm prepnuty na 12/12.