Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Elektronika a Technika » Help for sodik
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Šroubek
Stálý Člen

Karma uživatele Šroubek - 40% Pěstitelská

Nápad Help for sodik Příspěvek č. 1

Zdar všem Growerum a growerkam!
Mám vybranou sodíkovou výbojku son-t 70W na janca.cz http://www.janca.cz/eshop.php?actio...tail&pid=232613
a potreboval bych poradit jaky k ni vybrat komponenty (startér, tlumivka, zapalováč, objímka atd.), dik všem kdo mi poradi, potrebuju totiz rozjet 1. grow a v zadym kamenym obchode u nas ve meste sem nesehnal 70W ani 50W sodik.

Old Post 31-01-2007 v 12:29 PM
Šroubek je offline   Profil uživatele Šroubek   Find more posts by Šroubek   Foto galerie člena Šroubek   Click here to Send Šroubek a Private Message   Add Šroubek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shaman1*
Stálý Člen

Karma uživatele shaman1* - 86% PěstitelskáKarma uživatele shaman1* - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Tak tlumivku Layrton SAPI 70W,
Kondík 12 mF 250V Tak je to označeno na janci ale je to 12uF
starter tyristorový zapalovač TRZ 10 35-70 /230V
A objímku Keramickou E27
To si objednej a jěště bych doporučil nějakou pojistku tak 315mA na 250V

Old Post 02-02-2007 v 16:13 PM
shaman1* je offline   Profil uživatele shaman1*   Find more posts by shaman1*   Foto galerie člena shaman1*   Click here to Send shaman1* a Private Message   Add shaman1* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šroubek
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

na janče mají pojistky akorat aM, mA jsem tam nikde nenašel, takže to budou asi ty Am ne?

Old Post 03-02-2007 v 07:21 AM
Šroubek je offline   Profil uživatele Šroubek   Find more posts by Šroubek   Foto galerie člena Šroubek   Click here to Send Šroubek a Private Message   Add Šroubek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shaman1*
Stálý Člen

Karma uživatele shaman1* - 86% PěstitelskáKarma uživatele shaman1* - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Pojistky tam maji potřebuješ SKLENĚNOU pojistku z označením přistrojová pojistka T 0,315A musí ale být T je to pomalá pojistka jěště je označení F ale ta není vhodná pojistek bych objednal více nikdy nevíš co se může naskytnout vzhledem k tomu že stoji do 4 Kč to zas není bůchvíjaká investice. Pak potřebuješ pojistkové pouzdro To najdeš pod poj. spodky dáš pro skleněné poj. můžeš si vybrat jaké buď panelové je na zabudování do krabičky a nebo televizní to je do plošného spoje ale myslím že plošňák dělat nebudeš tak bych vzal panelové. pOJISKA VYPADÁ ASI TAKHLE

Old Post 03-02-2007 v 08:01 AM
shaman1* je offline   Profil uživatele shaman1*   Find more posts by shaman1*   Foto galerie člena shaman1*   Click here to Send shaman1* a Private Message   Add shaman1* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šroubek
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

Já vím jak vypadá pojistka, akorát mi nebylo jasný, jakej typ, aby to tu výbojku pak dobře zajistilo. Jinak díky, už mám všechno vybraný, tak si to tak do tejdne objednám.

Old Post 03-02-2007 v 08:55 AM
hanzator
Stálý Člen

Karma uživatele hanzator - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

newim odkud ses ale na janca.cz nejsou veci zrovna levny je lepsi jit nekam do velkoobchodu s elektromaterialem, kterej mas nekde pobliz. Tady zaplatis hroznej ranec za postovny a balny. Me vysla ve finale 150 sodikvka o 2 kila draz nez v kamenym obchode. Jestli ses z Prahy tak se staw v elkasu na maninach tam ti manici reknou presne co potrebujes a dobry ceny.

Old Post 04-02-2007 v 13:28 PM
hanzator je offline   Profil uživatele hanzator   Find more posts by hanzator   Foto galerie člena hanzator   Click here to Send hanzator a Private Message   Add hanzator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šroubek
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

Potreboval bych obchod nejlepe v olomouckem kraji, obehl jsem asi 5 locla kamenejch shopu a nikde nic! jeste se skusim kouknout po netu, jestli nesjou registrovany nejaky firmy, ale postovny a balny se mi nezda zas tak drahy na janče pisou 80-130 kacek a to tak mas na dobirku uplne vsude, a myslim si ze komplet 70W i s postovnym, ale samozrejme bez stinitka za zhruba 650Kš neni tak drahej, furt lepsi nez z growelectric za 2000 kacek, ale zda se mi ze na janče psali neco o tom ze tam neni v e-shopu pripoctla dantak by me to taky nasralo kdyby me to nakonec vyslo treba na 800kc, mno nic jeste se skusim kouknout nekde jinde, ale myslim ze janca je jako elektro e-shop nej!

Old Post 04-02-2007 v 15:46 PM
shaman1*
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

Odud jsi v každym městě je obchod z elektroinstalačním materiálem zajímalo by mne kde jsi pro to byl jestli v obchodě kde prodávaji DVD tak tam to asi nekoupíš soory jestli jsem tě nějak urazil ale už jsem to zažil.

Old Post 06-02-2007 v 12:04 PM
Šroubek
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Byl jsem v dvou obchodech specialne zamerenych na osvetleni, meli tam ruzny veci pro osvetleni, zarovky, kably a i takovou tu kratkou usporku co chtel LIX do svýho boxu myslim ze za 50kc levny to tam meli, ale kdyz jsem se ptal na vybojky tak rekla . ty nemame. Potom jsem byl v shopu pro kutily neco jako obi nebo bahaus maji tam svetla a celekm dobry veci jsem si tam koupil pro pestirnu ale ne tu vybojku (maji jenom 250W a ja potrebuji max. 70W), tak pak jsem byl ruzne se zoufalosti se podivat v Planeo elektro atd...a tam taky nic nemeli, tak mi nezbyde nic jinyho nez to koupit pres internet na www.janca.cz

Old Post 06-02-2007 v 13:57 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:18 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás