Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hlavně dodej všechny informace který můžeš dodat Substrát,teplota,vlhkost,větrání,cokoliv tě napadne a na co si vzpomeneš.Tady jde hlavně o informace které můžeš poskytnout
vlhkost som nemeral,teplotu mam den/noc 25C/20C, privod vzduchu 8x8 pc vetrak,ofuk svetiel 8x8,odtah 8x8,vsetky na jeden regulovatelny zdroj.
Ide mi o to, aby som za malo prachov cosi vypestoval,ked sa naucim za malo,tak potom,ked kupim 150W + dobre hnojky,tak budem mat menej problemov...To je moja teoria
Tak pre istotu som pripojil dake foto,kde mam aj oznacene,co je to za rastlinky...V odstate sa to da specifikovat ako no name,aj ked maju rastlinky dobrych predkov...ta no name dokonca ani este nevyhodila kvet...za to skuruje do bezvedomia...tie male sisticky je daka fialka,z ktorej mam zopar semienok od kamosa,tak isto nie origos zo shopu.btw sisticky uz zacinaju krasne cukrovat,skusim dnes spravit dake makro...enjoy
CAFTE, tak vcera som sa potesil,ked som otvoril svoju skrinku mam tam dalsiu samickuYEAH,zatial z 5tich rastlin 3samicky to je cekom dobra uspesnost.Co myslite?
Vzhladom na to, ze nikto nema ziadne pripomienky,beriem to tak,ze tam nic nemusim vylepsovatCoz je dobre,bo som trochu lenivy...Vsetky info o pestovani som cerpal z grower.cz, za par dni,ked sa trochu zmenia,poslem nejake new foto.zatial sa majte
ten druhy musim pofotit,ale az tak zajtra,ked tam bude daka zmena.Pridam foto...skoda,ze nemam foto zo zaciatku...Dufajme,ze z toho cosi bude...Ale ak to teraz vyzera takto,tak horsie to dufam nebudecaf