Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » GH - kdy dávat složení pro konec květu?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Exceptional
Stálý Člen

Karma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% Pěstitelská

GH - kdy dávat složení pro konec květu? Příspěvek č. 1

Používám hnojky General Hydroponics. Kdy bych měl začít míchat v poměru pro konec květu? Někdo ho tam dává už od 20. dne květu, aby to nepřerostlo. Má nějakej smysl tam přídávat grow složku třeba až do 40. dne?

Old Post 14-01-2007 v 18:07 PM
Exceptional je offline   Profil uživatele Exceptional   Find more posts by Exceptional   Foto galerie člena Exceptional   Click here to Send Exceptional a Private Message   Add Exceptional to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kaspars
Stálý Člen

Karma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

nemyslim si ze je to vhodne , ruztova slozka se vynechava ve 21-30 dnu.... potom je tam zbytecna a rekl bych ze spis i na skodu

Old Post 14-01-2007 v 23:32 PM
Kaspars je offline   Profil uživatele Kaspars   Find more posts by Kaspars   Foto galerie člena Kaspars   Click here to Send Kaspars a Private Message   Add Kaspars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
warior
Stálý Člen

Karma uživatele warior - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

citace:
Původní příspěvek od Kaspars
nemyslim si ze je to vhodne , ruztova slozka se vynechava ve 21-30 dnu.... potom je tam zbytecna a rekl bych ze spis i na skodu

snad zelena, ne? ale nejspis je to jen preklep...

jinak omlouvam se tak trochu za OT, ale docela by me zajimalo, jak jste s GH spokojeni? ja je pouzivam druhym rokem a nemuzu si vubec stezovat...ale zase na druhou stranu nemam moznost porovnat to s necim jinym, protoze jsem na GH zacal a jedu na nich porad...mate nekdo nejakou zajimavou zkusenost nebo srovnani, o ktere by se stalo za to podelit?
diky a pestu zdar

indica veritas.
hulim tedy jsem.

Old Post 11-04-2007 v 22:20 PM
warior je offline   Profil uživatele warior   Find more posts by warior   Foto galerie člena warior   Click here to Send warior a Private Message   Add warior to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Neson
Stálý Člen

Karma uživatele Neson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Neson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Neson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Neson - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Kaspars - a seš si jistej???????? složka GROW má NPK 2-1-7 - tedy dusíku je tam relativně málo a vem si, že složka MICRO (alespoň ta pro měkkou vodu má NPK 4-0-1) má dusíku mnohm víc a leje se tam ve větších dávkách.

warior: No a tím jsem vlastně nepřímo odpověděl - neni to špatný hnojivo, ale má jednu chybu: neni dělaný přímo na "naše" rostliny (což vám v obchodě samozřejmě neřeknou ) a proto si myslým, že poměry prvků by mohly být lepší. Jinak doplňky (kořeňák, kvěťák a aktivátor ochrany) mě nezklamaly, ale na druhou stranu jsem neměl možnost srovnání, takže těžko říct, jak jsou účinné.

tgéíáščýřéáízrweorýíášč

Old Post 12-04-2007 v 01:19 AM
Neson je offline   Profil uživatele Neson   Find more posts by Neson   Foto galerie člena Neson   Click here to Send Neson a Private Message   Add Neson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Exceptional
Stálý Člen

Karma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

citace:
Původní příspěvek od warior

snad zelena, ne? ale nejspis je to jen preklep...

jinak omlouvam se tak trochu za OT, ale docela by me zajimalo, jak jste s GH spokojeni? ja je pouzivam druhym rokem a nemuzu si vubec stezovat...ale zase na druhou stranu nemam moznost porovnat to s necim jinym, protoze jsem na GH zacal a jedu na nich porad...mate nekdo nejakou zajimavou zkusenost nebo srovnani, o ktere by se stalo za to podelit?
diky a pestu zdar

já můžu srovnávat akorát s AH a oproti tomu jsou GH mnohem stabilnější, už se mi v roztoku tak rapidně nemění PH a EC. Ale i tak se PH v sudu zvedne tak o 0.3 během týdne. Kámoš ted zkouší Bcuzz, taky dřív používal AH i GH a oproti nim se prej PH nezmění ani za tejden ani o 0.1, takže bomba. Asi taky přejdu.

Old Post 08-05-2007 v 08:06 AM
Exceptional je offline   Profil uživatele Exceptional   Find more posts by Exceptional   Foto galerie člena Exceptional   Click here to Send Exceptional a Private Message   Add Exceptional to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:36 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás