Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar všem pěstitelům,
Rozhodl jsem se pěstovat indoor.... budu sem psát své poznatky, přidávat fotografie a ptát se na nejasnosti.... s pěstováním indoor ještě zkušenost nemám ale jsem odhodlán to zkusit a dát kytičkám lásku a vše co potřebují....
kickdashit dik za nazor, ale ten privod vzduchu musi byt takhle jinak to bohuzel z prostorovejch duvodů bejt nemuze. jinak od prívodu pujde takova ta "roura" k vybojce prave kvuli chlazeni
tak semínka budou asi za čtrnáct dní.... kurva! a k tomu nějaký noname skunk.... no nevim tak na zacatek ok.... potom budu muset sehnat bud nejaky dobry name skunkový semínka nebo radši řízky
radek1000
rozhodně dík za karmu, jinak zatím je to na piču uvidím skřín bude brzo, jsem byl teď nemocnej a tak jsem s tím nemohl pohnout, semínka snad během tejdne no a pak už jenom sehnat ty technický a elektrotechnický vymoženosti a jde se na to