Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
asi pred deseti dny se mi tam objevili svilusky... velmi obtizny hmyz... vsilm jsem si jich tak pred tydnem a zbavoval jsem se jich chemkou ... mela by se rozpadnout je to napsany i na navodu k pouziti.vcera jsem se byl divat a svilusky jsou zkoro vsechny pric, doufam ze ty co tam jsou jsou mrtve..., anes bude aktualizace takze se vecer mrknete... pocitam ze tak za 14 dni je uz seknu.
jinak pristi kolo jestli to stihnu bych chtel jet v bublaku, na vetsim prostoru a se 400w takze zdvorile zadam vsechny nadsene ctenare mich thendu co jedou s bublem aby mi pomohly... precijen vlastni zkusenosti jsou lepsi nez to co tady vyctu... takze predem dekuji urcite se nekdo ozve. PM
Tak jsem tady zase s dalsim Updatem,poslednich asi 16 dnu jsem bojoval se sviluskama... no porad se tam nejaky drzi ale uz na ne kaslu, holky jsou za chvilku pod macetu takze si z broucku nedelam zadnou strost..., udali se ruzne skutecnosti a rozhodl jsem se ze to 400kylo nepoladim, ale bublat budem uz v pristim kole... a v nove skrince... uvidite samy...
az bude mit Kašpars svoji 4skolku .
Chtel jsem mit cistej thend takze dekuji ze ste mi ho nazaskladali prispevkama, tet se blizi doba skizne a poznmky jsou potreba takze piste a typujte kolik toho bude, z fotek si predstavu udelate :-)
a tet FOTOZzz :Foceno o5 macro rezimem takze to stoji za ZVĚTŠENÍ
Bublak budu rozjizdet v rubehu tohohle tydne, chce mi s tim nekdo z vas bublajicich pomoct? karma vas nemine...