Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím growery a growerky
tak jsem se po dlouhé době neustálého pročítaní groweru.cz rozhodl že taky něco postávím. (A už mě nebavilo neustálé vymýšlení co a jak, konečně překročil k činům )
Skřín
Homebox XS - 5500,-
Koupil jsem ji protože jsem doufal že to je nejlepší volba a investice. A opravdu je fakt supr, za chvilinku sestavená,lehká konstrukce. Kvalitní materiál na zip, všude dostupná apod.
Ventilace http://eshop.klecka.cz/product_info...products_id/966 ulita 200m3/h umístím ji do pravého horního rohu . Přítah pasivní - homebox ma dole tři odklápěcí části.V květu přidám pravděpodobně ještě pachový filtr.
Regulace na ventilaci
Koupena za 1100,- v GS,nutná hračka,je tam jinak zima.
Zvlhčování
Klasika SPS 808 myslím,že suprově vyřešená
Jinak plánuju jet v kokosu, přijde mi to jako nejlepší volba.Pěstovat na začátek 4 kytičky ve scrogu a hezky si je vymazlit
Tak mna welmi zaujala hned ta konstrukcia a som zwedawy, ako sa budu kyticky tvarit dnu zaujimavy projekt jednoznacne...na scroog planujes aku odrodu? je to ako pestowanie v cestovnej taske Ake to ma cele rozmery? budem sledowat! wela uspechov prajem.
Čuzz,máš krásnej homebox
Jinak osvětlení,koukám že prachama moc nešetříš tak bych určo doporučil spíš tu 200w Nurturelite,topí téměř stejně jak ta 125w,a výkon je daleko větší!! Stejně jestli chystáš přikupovat 2x 36w zářivky tak se dostaneš na přibližně stejnou cenovou relaci,fakt se vyplatí to šoupnout do toho dvoukila Nurty..
Jo ta zvlhčovačka co sis vybral je zbytečně drahá! http://2324.elektrocoleti.cz/ultraz...ps-808+dp35428/
-tahle je growerská klasika,je kvalitní,a myslim že R-Man psal návod s fotkama jak si jí předělat,abys měl jakkoli velkou nádrž..
Je levná,a 38w na plnej výkon se mi nezdá moc
(já jí mám,a na plnej výkon nikdy nejela,protože to máš za chvíli místo growroomu močál )
Ať se daří! Přeju hodně štěstí při pěstění!! Cavas
ja tiez zvazujem tento home box s 200W nurtilite a uvazujem tam dat TOp 44 co vy na to odjednavam ich cez hanfsamen.at tak sa uvzdi co mzslite kolko bz sa ich dalo dat dnu?
Cus presne tak,ty diry uz tam jsou a jsou luxusni takze pritah je vyresenej koupi toho boxu.
2 mgrdragun no zalezi na velikosti kvetinace,ale myslim ze 12 kyticek by se dalo,ale asi jen v SoGu a to nechci
Jinak vecer az prijedu z boxu tak objednam veci,nejde to vydrzet a az prijedu z hor budu svitit
Jo a jaky pouzivate spinacky na zvlhcovacku ?A mate nejak vyreseny vetrani aby to vetralo jen v intervalech v rustu ? na kvet to necham bezet furt + pachac
Zatim cus
Čus,
tak jsem to všechno objednal (Ulita 200m3/h,světlo Envirolite 125w Blue + Parabolic reflektor a zvlhčovačku SPS 808)
zbytek tzn. teplo/vlhkoměr , květináče , substrát , hnojky , spínačky ( s těma mi musíte poradit jestli jen na světlo nebo i na zvlhčovačku a na ventilaci tzn. digitální tyhle - http://www.growelectric.cz/shop/ind...products_id=741 stojí 300,-)
No ještě pár věcí chybí ale to je snad zatím jedno.¨
Už se teším zatim
no hej vyrastu aj pod cervenim to j e pravda ale mna skor zaujima ci nebudu velmi rozkonarene ale skor viac huste pod tym cervenim
Lenochod Top44 nemam moznost zohnat "rizky" takze volba je na seed ale pisu ze 44 dni od vyklicenia by to malo byt hoove tak sa budem snazit v tomto smere to resit kazdopadne dám info o tom ako to prebieha niekedy koncom buduceho tyzdna by mal byt box komplet hotovy a nieka tak by malo byt aj seed no uvydim