Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já teda nechu radit jaký ročník nebo odrůda je nejlepší... tisíc lidí tisíc chutí...ale nejlepší je asi než kupovat z vinoték je najít si rovnou člověka který to vína dělá.... proč platit překupníka ,) Stačí třeba v okolí Velkých Bílovic... tam je jich haba fuk... a cena za litr bude taky jiná než ve vinotéce za 7čku.....
mě teď třeba osobně zachutnala bariková vína....
Arjan: Při kvašení v kádi (třeba 400L) se CO2 drží nad povrchem a chrání před oxidací, chemie je zbytečná! Ale, záleží na chuti, řekl pes a strčil čumák kočce pod ocas ...
wlezley: ano ale ten plyn v prubězu kvašení mění koncenrtace. Pak ke konci bych už nevahla ze sírou. Zbytčna myslím ne ale neučelné možna. Každopadně generace zpatky ji tam davali a toho se držím.