Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
no já mám takový dojem, že to vyjde blízko 2700,- a to už mohu z greehome nebo shop.growershop mit za 2800,-i se stínítkem. A ještě dotaz, rešit jestli se to vyplatí asi netřeba ano? Myslím co se týče výnosu ale i kvality, ne? Podle mne by to měly být i větší odpalováky. A prostě je v malém bytě cirkulárka, co už .)
jestli přesedláváš na 600W ze 400W a pojedeš mazara,tak nevim jestli zrovna zvednutím watáže dosáhneš lepších účinků modelu... půl úspěchu je sklizeň a curing........ přeju, ať to zmatlává
Druid-Keltský výraz pro "velmi moudrého". Druidové tvořili za dob Caesarových předurčenou skupinu,
která byla osvobozena od vojenské služby a daní. Opatrovali nejen náboženská tajemství,
nýbrž v jejich rukou byla i výchova mladých lidí, soudní moc, věštění, upozorňování a obětování.