Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Do galerie jsem dal plakat s datumem a casem poradane demonstrace pro legalizaci Marihuany. Je poradana po celem svete ve stejny den ve vybranych mestech(ty jsou v tom sloupecku). Jedine mesta z Ceske Republiky jsou Brno a Praha. Bohuzel nevim jine dalsi informace (jako kde zacina, konci, jak dlouho bude, nebo jestli s transparenty nebo ne). I kdyz se ji bohuzel nebudu moci zucastnit, myslim ze spousta lidi by rada na takovou akcicku sla, tak jsem to sem postnul.
Jsem ted blazen ??? Ja myslel ze jak se kazdy snazi o dekriminilizaci, tak bude mit alespon nekdo zajem o demonstraci...konecne bude mit moznost opravdu neco udelat, a ono nic. Co to placam udelat, je to vlastne uplna malickost! Proste se nakopnout a se svym linym zadkem se jen pripojit k nejakemu davu uprostred mesta a ono nic!
Tak ja vam opravdu nerozumim. Nebo me nikdo necte protoze me ma v ignoranci? A z ceho jsou potom ty cisla u meho prispevku?
Ale my te cteme, Time. Ja jsem si plakat dokonce vytisk' a mam ho povesenej na zdi. A toho 4.5. chci na Million Marijuana March rozhodne jit.
A patri ti karma za osvetu. Dik
Hledame lidi ochotne nam pomoct s organizaci, zejmena:
-lepice, roznasece plakatu
-cloveka, ktery by nam byl schopen nekde levne zajistit tisk kvalitnich barevnych plakatu (letos nechceme delat jen cernobile)
-lidi ochotne vystupovat na demosce jako poradatele (je jich potreba asi 10-15)
-lidi, kteri by na demonstraci vystoupili (s projevem, s nejakou hudbou, performery).
Ozvete se mi prosim na mail uvedeny u clanku nebo na mobil:0737/811107.
a odkaz> http://www.legalizace.cz/index.php?clanekid=141#top
Jsem si vzpomel, ze tady se nekdo velice snazil udelat nejake plakaty..tak ted mate sanci a ukazte co umite!
Pro Prahu snad taky neco najdu, nebo zkuste zavolat tomu typkovi a on snad bude vedet vic.
Tim
Podle me to vypada jako suprova akce a ne nejaka demonstrace! Jen kdybych nehnil v techto mocalech tak tam bezim co nohy mam.