Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po menším váhání, či začít se scrogem (ze kterým nemám žádné zkušenosti) opět v hlíně nebo se konečně rozhoupat a rozjet hydro,zvítězila část mé opatrnější povahy.
Takže opět hlína ,ale snad už poslední :-)
Skříň má rozměry 50*50*120 a je vyrobena z odpadu,který zbyl z velkého bratra(viz včerejší příspěvek).Její vnitřní stěny pokrývá reflexní fólie z nejmenovaného growsopu.
Nad hlavami jim svítí 250 W Phillips Son-t.Skříňku odvětrávám
Sunonem o výkonu 180m3/h.Přívod vzduchu má na starosti stolní ventilátor neznáme značky.Pravda, zlehka předimenzováno.
Osaezenstvo tvoří 3xChronic od Nirvany Seeds jako bonus za větší objednávku.Hoví si v substrátu ,který je řízlí halb und halb s perlitem.Na dně květináčů je keramzit o výšce 2 cm.
Vlhkost zajišťuje rozprašovač + misky s perlitem.Není to sice ideálních 60%,ale jsem vděčný i za těch 50%.
Jako doplňující výživu jsem zvolil AH ve spolupráci s enzymy a root
stimulátorem.Jednou za týden dostávají phytamin.
V nejblížších dnech se chystám ovinout květináče pletivem.
Dnes zastřiženo....
nezadařilo , není to správné slovo.Z 3x Chronic se vyklubaly 2 matky,které jsem očesal a stvořil z nich 11 malých dětiček(viz foto number one).Ty jsem šoupnul pod Nurturelite 24 W PURPLE.Každým dnem budou připraveny k přemístění do new GROWROOM s rozměry 100*100*130.Tam je pro ně připraven DRIP SYSTEM.
V nejbližší době dodám report..