Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny growers,
Tak po dlouhém přemýšlení,pročítání diskuze a dalších milion věcí jsem se konečně dokopal k tomu aby jsem zrealizoval svůj sen.Můj 1.indoor.
Osazenctvo: Asi 3 řezy Jacka herrera,Není to jistý,Ale jestli ne..tak určitě nějakou podobnou dobrůtku.
MOhl bych mít ještě dotaz?
Než ten osram tam nainstaluju,tak se radši zeptám:Je to dostačující osvětlení pro 3 řezy?myslím jako samotná 250w ,jestli bych mohl ju tam dát s dobrým svědomím že mě ty kytky v bubleru normálně porostou?díky za všechny odpovědi(jaké koliv,i negativní-chybama se člověk uči...)
Jeej,sorry já tam zapomněl dát rozměr..mno 3 kytky kvůli malýmu rozměru-výška 96-šířka 57,délka 60.
Ventilace.2x větrák z počítače..nevím přesně jakej..
A to s tou lampou.já jen jestli je to dobrý typ pod kterým mohu normálně pěstovat.V životě jsem indoor nejle jen out..takže mě když tak omluvte za mnou způsobilé nedostatky :-)
taky sem o tom uvažoval..jenže já bych rád si je zastřihl do keříku a potom je přizpůsobil na srog..budou mít aspon více místa na prosvícení a to právě chci
omlouvám se ,ale fotky boxu při vybavování a vylepšování dovalím příští týden,pač box nemám u sebe k dispozici přes víkend.Takže po neděli tu dám nějaký fotky.kdyžtak kdyby ste chtěli něco vytknout nebo třeba pomoct vylepšit byl bych moc rád kdyby ste napsali.Zatím sa všichni mějte a growerujte