Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
prosim poradte nekdo co s tym: kdyz zapojim do zasuvky 70w osram tak to v tom cvaka a nezapne se ale kdyz tam dam philips son-t70w tak to jede nevite v cem je problem??
Hele tohle se mi taky občas stávalo s výbojkou, já ji mam v cooltubičce takže do ní stačilo bouchnut a vona se rozvítila.....Vočekuj jestli se kontakty ty Osramky dotýkaj v objímce(hlavně ten spodní)....Je to triviální rada ale lepší je to vočekovat.....
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
hele dik vsem za rady hlavne tobe Mr.Figaro sem tam dal inou objimku a uz to fachci bez problemu.Kvuli take blbosti tolik stresu:-D Vsim sem si ze tento problem melo spoustu lidi ale vse co sem zkusil neslo az na tohle takze dik noo.
Původní příspěvek od Chuck Taylors hele dik vsem za rady hlavne tobe Mr.Figaro sem tam dal inou objimku a uz to fachci bez problemu.Kvuli take blbosti tolik stresu:-D Vsim sem si ze tento problem melo spoustu lidi ale vse co sem zkusil neslo az na tohle takze dik noo.
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
hey vybojky sem skousel menit a v jinych zapojenich funguji a tlumivku sem taky zkousel dat jinou a nic dycky to jen bzuci ve starteru a nic....kdyz sem tam dal osram son-t a nebo philips son-t tak to neslo ale kdyz sem tam dal od osramu takou banu son-e tak tu to startne v kllidu ale ten starter a ak sou delany aj na ty son-t tak nevim v cem to je...a ted kdyz sem tam dal zas tu son-e tak mi to vyhodilo pojistky hey newim kombinoval sem ruzne startery a tlumivky a i kondiky a nic tak nevim....
fakt nikdo newite? zapojeny je vse ok veci tam sou vymeneny a kdyz to zapojim tak mi to vyhodi zasuvkovy obvod....uvazoval sem o stare ele. siti v byte ale to potom nepochopim proc mi zapne to druhe zapojeni v klidu...na tom sou 3 vyvody z tlumivky a jede vse ok a na tom druhem nic(tam sou dva a nevim jestli to ma na to nejaky vliv). prosim napiste nekdo kdo mel podobnou zkusenost a nebo kdo si s tim vi rady predem dik vsem za zachraneni growu.