Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak po dlouhym rozmejšlení začínám svůj první indoorek(skří
ń 100x40x53 cm ,komplet http://shop.growshop.cz/katalog/det...13ee143135175a3 tak mě zajimá váš názor na tuhle lampu(samo že ta lampa nebude pověšená uplně nahoře na stropě,bude nastavitelný zavěšení) a pro začátek 1x noname skunk v 8 L bubleru ,hnojka zatim krystalon start naředěnej na správnou koncentraci a ph 5,6.
To Flí:zatim je to ve stádiu vývoje(ale hodně rychlýho)budou tam 2 pc větráky 2,8W,jeden na ofuk kytky a druhe na odtah z boxu.Fotky dám až mi příde lampa 100 W gib lighting komplet(dneska sem objednával)
sry za OT...ale na ten krystalon bych se vysral, kdyz jedes indoor tak bych hnojil necim lepsim. lepsi je nic nez pouzivat ten krystalon...vim to ze svych zkusenosti...ale je to na tobe growu zdar!
Původní příspěvek od lowerider sry za OT...ale na ten krystalon bych se vysral, kdyz jedes indoor tak bych hnojil necim lepsim. lepsi je nic nez pouzivat ten krystalon...vim to ze svych zkusenosti...ale je to na tobe growu zdar!
jn,ale ta kytka přece nemuže žít z vody že,ale už uvažuju o objednání složek 1 a 2 od AH
tak už mi přišel balík s 100W GIB flower spectrum+předřadník+stínidlo+AH micro 1L(+ sem si koupil wuxal super místo krystalonu).Šla pod to hned jedna noname tak sem brzo hodim fotoz
CPA - dobrá volba s tím wuxalem ..... s kristalonem se to nedá vůbec srovnat ....... česem ale stejně dospěješ k tomu, že nic jinýho než profi hnojiva tam nenaleješ
Původní příspěvek od Neson CPA - dobrá volba s tím wuxalem ..... s kristalonem se to nedá vůbec srovnat ....... česem ale stejně dospěješ k tomu, že nic jinýho než profi hnojiva tam nenaleješ
1) Jsi registrován přes 2 roky a nevíš, že mladým rostlinkám se hnojivo nelije, jen čistá voda? Heh. To není destilka. Ve vodě jsou ionty, které rostlina využije.
2) 2 PC větráčky jsou málo.
3) V růstu nebudeš nijak rosit, že máš elektroinstalaci takto v growplacu?
Tak snad ti moje poznámky pod čarou k něčemu budou
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.