Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » meditace, stavy zmeneneho vnimani a osviceni
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
THC-Aktiv
Stálý Člen

Karma uživatele THC-Aktiv - 38% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 1

Jsem si naprosto jisty, ze marihuana ma vliv na lidske vnimani a proto jsem se parkrat pokusil o meditaci pod vlivem THC. Stavy, ktere jsem pak prozival, byly velmi zvlastni, videl jsem jakoby nejakou cestu, nad kterou se ve vzduchu pomalu otacel obrovsky prsten a pod nim byl nejaky krystal. Je velmi tezke tento stav udzet, je k tomu potreba obrovska soustredenost a naprosty klid, taky velka vule, protoze, ne vzdy se to podari. Doporucuji meditacni hudbu a par svicek,tmu a nejakou palici. Jsem zvedavy, jest-li se nekdo z Vas o to taky pokusil.

Spoke

Old Post 28-04-2001 v 11:01 AM
THC-Aktiv je offline   Profil uživatele THC-Aktiv   Find more posts by THC-Aktiv   Foto galerie člena THC-Aktiv   Click here to Send THC-Aktiv a Private Message   Add THC-Aktiv to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
phmh
Stálý Člen

Karma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 2

o tomhle jsem už taky přemýšlel,ale ještě jsem to hlavně nikdy nezkoušel ,ale kdo ví jak to tady vypadá doopravdy? tímhle způsobem by se dalo jít mnohem dál,než si zatím pravděpodobně dokážeme představit něco s tím uděláme http://www.volny.cz/l_kopecky/#GLOBAL

[Edited by phmh on 29-04-2001 at 09:03 PM]

!!! jak funguje svět! http://www.volny.cz/l_kopecky/ tak tady o tom nepíšou v novinách
to se dějou věci -tak to vypadá,že se už lidi dávajídohromady tak to tady s tím konopím třeba můžeme změnit dohromady a třeba ta naše planeta shoří(díky zastavení těžby dřeva třeba a jiných "užitečných" zdrojů)až o několik desítek miliard let později a nebude to qůli naší součastnosti
herbsman de la vega phmh45@centrum.cz

Old Post 29-04-2001 v 19:59 PM
phmh je offline   Profil uživatele phmh   Find more posts by phmh   Foto galerie člena phmh   Click here to Send phmh a Private Message   Add phmh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele phmh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THC-Aktiv
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

Jo neco bychom udelat meli. Phmh-za pokus to urcite stoji, to co tam je, je neco uzasnyho. Myslim si, ze je to ale vsechno v nas. No nevim, pockam jest-li jeste nekdo ma nejakou zkusenost.

Spoke

Old Post 02-05-2001 v 18:09 PM
THC-Aktiv je offline   Profil uživatele THC-Aktiv   Find more posts by THC-Aktiv   Foto galerie člena THC-Aktiv   Click here to Send THC-Aktiv a Private Message   Add THC-Aktiv to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
herian
Stálý Člen

Karma uživatele herian - 58% Pěstitelská

Obecné taky Příspěvek č. 4

něco podobnýho jsem zažil před léty, úplně čistej. Podle návodu v nějaký knize jsem si nahrál nějaký žblebty na kazeťák a pak si je pouštěl. Bylo to docela super, nevim jak dlouho to trvalo, ale najednou jsem se ocitnul na nějakym ostrově s širokejma písčitejma plážema. Respektive jsem se k tomu ostrovu pomalu snášel ze vzduchu a když jsem dopadnul/dosednul, tak to skončilo. Pak jsem to už nikdá nezopakoval.
Myslim, že zmaštěnej člověk se nedokáže tak soustředit, no asi jak kdo...

> compiled with THC++ <

Old Post 02-05-2001 v 19:36 PM
herian je offline   Profil uživatele herian   Find more posts by herian   Foto galerie člena herian   Click here to Send herian a Private Message   Add herian to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
phmh
Stálý Člen

Karma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% Pěstitelská

Obecné supeeer Příspěvek č. 5

jsme skoro všichni vychovávaní hrozně rozežraní,bude to pro nás trochu těžší ale myslím že to zvládneme :naučme se komunikovat jinak než nás to učí a smaží se nám to vnucovat(písmenka,reklama..)půjdem na to přes vibrace zvuků a další podobné druhy energií: :zvýšíme si trošku nebo víc kapacitu našich mozků,tím že zpomalíme a uklidníme svoje myšlenky,hmtx to ze mě teda lezou věci :předevčírem jsme míchaly zbytky listů ze žralůka v pytlíkách, moc z toho nebylo,ale funguje to sqěle(teď si vlastně uvědomuju že jsem to smíchal do toho posledního brka s hawaiian maui mist skunkem

!!! jak funguje svět! http://www.volny.cz/l_kopecky/ tak tady o tom nepíšou v novinách
to se dějou věci -tak to vypadá,že se už lidi dávajídohromady tak to tady s tím konopím třeba můžeme změnit dohromady a třeba ta naše planeta shoří(díky zastavení těžby dřeva třeba a jiných "užitečných" zdrojů)až o několik desítek miliard let později a nebude to qůli naší součastnosti
herbsman de la vega phmh45@centrum.cz

Old Post 02-05-2001 v 21:25 PM
phmh je offline   Profil uživatele phmh   Find more posts by phmh   Foto galerie člena phmh   Click here to Send phmh a Private Message   Add phmh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele phmh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
herian
Stálý Člen

Hmmmm Příspěvek č. 6

no, myslim, že poslední příspěvek je halucinace sama o sobě....

> compiled with THC++ <

Old Post 03-05-2001 v 00:45 AM
herian je offline   Profil uživatele herian   Find more posts by herian   Foto galerie člena herian   Click here to Send herian a Private Message   Add herian to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THC-Aktiv
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

Souhlas, myslim, ze energie je vsechno, co to tady drzi pohromade, kdyz se s energii umi pracovat daji se delat veci, ktere se nedaji vysvetlit, mam tady zajimavou stranku kouknete, je to docela zajimavi.http://www.volny.cz/mahakali/uvod.html

Old Post 03-05-2001 v 09:39 AM
Zachaliaš
Stálý Člen

Karma uživatele Zachaliaš - 9% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 8

Je to velice zajímaví,já to ještě nezkoušel ale četl sem o tom.Určitě se vám někdy stalo to že ste spali a mněli ste sen třeba že lítáte, v poho ste si lítali a najednou ste začli padat a nevěděli kam a bak ste ze spánku procitli.Když se vám to stalo/stává znamená to že vaše duše opouští vaše tělo(schránku),když padáte do neznáma a pak procitnete znamenáto že vás něco vyrušilo(budík ap.).Pak se do vás(schránky)začne vracet vaše duše,tyhle pocity prý zažívá člověk který je maximálně koncentrovaný nebo unavenej.Normálnímu člověku se to občas povede ale jen ve spánku ale pak sou lidi který si tenhle stav umí přivolat kdy chcou(nějáký budhové nebo co)samozřejmně musí trenovat a udělat si určitou pohodu prostředí ale určitě to de a múže to zmáknout skoro kdokoliv a možná díky ganje.Nevím co je na tom pravdy ale věřím tomu.Zdar

Zachaliáš

Old Post 03-05-2001 v 19:11 PM
Zachaliaš je offline   Profil uživatele Zachaliaš   Find more posts by Zachaliaš   Foto galerie člena Zachaliaš     Add Zachaliaš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THC-Aktiv
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Jo a stalo se Vam to, ze jste spali a byli ste nekde treba na ulici a pekne jste si to tam prohledli a pk jste se nahle vzbudily? Pak po nejake dobe treba za pul roku, nekde jdete a vzpomenete si tohle misto uz jsem nekde videl a pak jsi vzpomenete na ten sen, to bylo presne to misto, nebo se to deje casto jako urcite situace, treba varite caj a neajednou jsi vzpomente, ze je to ze snu, presne to misto, veci okolo, vase obleceni,vse je na stejnem miste.To je neco podobnyho, dostat se jinam!!!!!

Spoke

Old Post 03-05-2001 v 22:07 PM
herian
Stálý Člen

tuk Příspěvek č. 10

tak to je hrebicek na hlavicku, presne to se stává a nejenom mě, ale vsem lidem okolo. Spíš se mi ale častěji stává, že si ze snů nepamatuju obrazy a scény, ale pocity. ty se mi pak vracej v různejch situacích , když si jsem naprosto jistej, že "tohle už jednou bylo" . občas to dojde tak taleko, že fakt ulítnu a pak nevím jestli se mi to už zdálo, nebo zrovna spím. moc zajímavý zážitky, jenom je nemám moc pod kontrolou a tak si choděj kdy chtěj, potvory.

> compiled with THC++ <

Old Post 03-05-2001 v 22:19 PM
INFECTION
Stálý Člen

Karma uživatele INFECTION - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Já medituju často, ale bez vlivu jakýchkoliv drog!
To sou dva tábory, které totiž nejde spojit dohromady,
ale asi jdou za stejným cílem - řečeno strašně obecně.
Jde o to, že meditací a prací na sobě samým můžeš k tomu "cíly " dojít mnohem pevnější cestou. Všechno je v nás! Celej vesmír! Je spousta věcí, který nám ho pomáhají objevovat, ale dle mého je nejpodstatnější začít u sebe ve svým srdci, ve středu vesmíru.

Old Post 05-05-2001 v 12:03 PM
INFECTION je offline   Profil uživatele INFECTION   Find more posts by INFECTION   Foto galerie člena INFECTION   Click here to Send INFECTION a Private Message   Add INFECTION to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hullto
Stálý Člen

Karma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Přesně jak říká herian.... taky si spíš pamatuju pocity než obrazy a výjevy... jsem z toho v bdělosti taky trochu zmatenej, ale mám to pod kontrolou, protože je to prostě tak, funguje to tak, tak nevim proč z toho bejt rozházenej .... a ještě něco HRA NA CITY to mě na tom hulení baví nejvíc, proto jsou ty sny lluuxxuuss....

Old Post 05-05-2001 v 15:11 PM
Hullto je offline   Profil uživatele Hullto   Find more posts by Hullto   Foto galerie člena Hullto   Click here to Send Hullto a Private Message   Add Hullto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THC-Aktiv
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

A co takhle tranz??? Ja mam doma bubny uz asi rok a dostat se do tranzu bubnama neni vubec zadnej problem. Zavrete oci a jen tak neco bubnujete a nejdnou vidite ruzny deje, ale nevidite je pred ocima, ale vidite je mysli, je to jako pocit? Ale ty stavy jsou nadherny, pak treba zmenim rytmus a obrazy se zmeni, co se da takhle vsechno delat nikdo nevi, ale ja se tam dokazu ponorit pokazdy i kdyz nejsem zrovna THC-Aktiv, je to fakt uplne jina forma vedomi a tech, jak si myslim je nespocet, jen je objevit a proto jsem taky zalozil toto tema a chtel bych s Vama se vsema, co se o to zajimate poradne pokecat. Ja vim je to trochu duchovni zalezitost, ale ja nejsem nabozny, ale na tom vubec nezalezi, jest-li nekdo je nabozny tak mu to preji. Jest-li ste nekdo zkusil houby, tak mozna vite co tim myslim, je to cesta k bohu, ale ne k bohu, o kterem se mluvi v Bibli, je to proste neco, co se neda zatim mim rozumem vysvetlit.

Spoke

Old Post 07-05-2001 v 13:35 PM
Deu
Grower Team

Karma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% Pěstitelská

Mind Control Příspěvek č. 14

Způsobů jak se někam dostat je opravdu moc. Vyzkoušel sem toho už hafo - od THC, LSD, psylocibinu, MDMA až po meditace, mantry či duchovní zpěvy či tance. Ještě si dělám zálusk na holotropní dýchání a DMT, ale časem bych chtěl zkoumat jiné reality pouze stimulace vlastní mysli, bez drog, náboženství, ideologií, adrenalinu či bůhvíčeho jiného. Každý má své štěstí, budoucnost, naději i vize pouze sám v sobě, a nikde jinde, nevěřtě těm bláhovcům co tvrdí že štěstí je bůh, peníze či cokoliv jiného. Doufám že někdy přijde doba, kdy se opravdové hodnoty vrátí, a nahradí současnou změť laciného spotřebního shitu, který masám servíruje kapitalistická elita za účelem snadné kontroly...

===
Return to, return to the water, fire and the air.
- old trance song of england

Deu

Old Post 07-05-2001 v 17:26 PM
Deu je offline   Profil uživatele Deu   Find more posts by Deu   Foto galerie člena Deu   Click here to Send Deu a Private Message   Add Deu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Deu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THC-Aktiv
Stálý Člen

Holotropni dychani Příspěvek č. 15

Holotropni dychani, taky velmi zajimava vec, ale me se to nejak nedari navodit. Jinak pro neznale, metoda spociva v tom, ze clovek si nekde lehne a z hluboka pravidelne dycha, dochazi k tomu, ze mozek je presycen kyslikem a muzou se tedy dostavit velmi zajimave stavy.

Spoke

Old Post 07-05-2001 v 19:14 PM
INFECTION
Stálý Člen

Karma uživatele INFECTION - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Deu, výstižný!

Jo THC, vono to souvisí hlavně s tim rytmusem. Ten je
při tom důležitej!
Zase ste tu načali bubny - já nejlepší bubnování sem
p r o ž i l na čistým LSD! Neřikam, že do tranzu se bez drog nedostaneš!
Vzpomínám si na každej úder. Každej ten zvuk "bum"
něco znamenal. Na okraji blány a zase hned ve středu,
kde je zvuk nejsilnější a nejmohutnější. Mohutnost a sílu
poznáš právě při týhle ráně "bum". Ostrej zvuk na okraji
je zvuk duše, hlubokej ve středu zvuk těla. Cejtíš se při tom naprosto jistej, každej úder ruky ti vede srdce. Vzdaluješ se tělu a umírá v tobě strach.

jo oheň, vzduch, zem, voda, slunce... a krev

Old Post 07-05-2001 v 19:34 PM
INFECTION je offline   Profil uživatele INFECTION   Find more posts by INFECTION   Foto galerie člena INFECTION   Click here to Send INFECTION a Private Message   Add INFECTION to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:53 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás