Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Letos mám problém s prostory pro sušení, teda nějaký místo by bylo. Problém je v tom, že je to obyčejná děravá plechová "kůlna" na nářadí, která stojí venku (tzn. ráno v ní bude dost velká kosa). Jediná výhoda je tma a sucho. Myslíte že seknutým větvím budou mrazíky vadit? Má někdo zkušenosti? teď na konci října ráno -1°/0° odpoledne 10°/max. 15°... Díky
Každopádně lepší než rezatým drátem do oka. Já jednou sušil podobně(Dřevěný bednění na stromě). Stlouknul jsem takovou mega bednu, co nejvíc jsem vycpal senem a nechal prostor akorátes pro kyti. Dopadlo to, i když to nebylo ideální. Ale jak říkám. To oko je horší, takhle alespoň něco, že....
..přemýšlel sem třeba že bych tam dal el.topení. ta budka je totiž na zahrádce a je v ní el. zásuvka do které popřípadě zapojím i pokojový ventilátor (na první tři dny sušingu).
Osobne by som sa bal pliesne.
Pri tychto nizkych teplotách a
daždivom vlchkom počasi welmi lahko
matro začne plesniviet a takto
dokaže pliesen znehodnotit urodu behom njekolkych desiatok hodin.
treba to teda chodit kontrolovat,ale inak
by problem nemal byt,myslim. . .
ZDAREQ !
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
Pět Pé - Perfektně Promyšlenej Plán Proti Plísním - kytku rozstříhám na 20 cm větvičky a zavěsím do průvanu kterej se bude odrážet od stěny kůlničky. Takhle budu valit tři dny v kuse než to bude trochu suchý, pak se riziko plísně snižuje.. spíš mě vrtal hlavou ten mráz, ale s tím větrákem v tom asi už nebude problem.....??
2 hasun: ..kdyby mi taková úroda shořela, tak by v naší zahrádkářské kolonii bylo aspoň pořádně veselo :-D
Hlásím že sušení probíhá bez sebemenších problémů už třetí den. Nechal sem tam přes noc a den v kuse valit ten kancelářskej ventilátor, kterej kupodivu nevyhořel a valí normálně dál... Jediné čeho si všímám je, že sušení probíhá mnohem mnohem pomaleji než v pokojové teplotě..
No nic prispeju do tohohle staryho threadu co si myslite o sušeni v takovim počasi co je ted ? chytne to plysen kdyz na to nebude prset . A bude tam dostatecnej pruvan ??
když ti na to nebude pršet a budeš mít průvan tak ti to nesplesniví. Stačí si to tady pročíst, nandeš tu užitečný rady. imho seknout větve, nechat tyden proschnout ve tmě a chladu ( spížka, chladnej kamrlík, cokoli. ) až trochu proschnou tak narvat do zavařovaček a vydržet co nejdýl nezhulit. stačí hledat Někde to tu je rozsáhleji, čekni to
Původní příspěvek od Symbio Hlásím že sušení probíhá bez sebemenších problémů už třetí den. Nechal sem tam přes noc a den v kuse valit ten kancelářskej ventilátor, kterej kupodivu nevyhořel a valí normálně dál... Jediné čeho si všímám je, že sušení probíhá mnohem mnohem pomaleji než v pokojové teplotě..
Samozřejmě, míň tepla = míň vypařování vody z paliček.
To: hasun - hele s tím topením to možná vypadá jako dobrej plán, ale ber na vědomí že to nechutně žere