Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdareeec lidi
hele možná to tu už někde je ale já to prostě nenašel....
potřebuju poradit u out se mi vyrazila taková bílá srajda na lístkách,mám tam už jen ty co jsou těsně u šišek,a právě na těch se objevila taková jakokdyby plíseň,ale díval sem se na to mega lopou a pokud vím plísně bývají sedý nebo až do čena trošičku,ale tohle jsou kapky na listech,ale vypadá to jako kdyby pršelo zředěný vápno,zatím je to jen u spodku, ale už se mi to vyráží i u šišek.....ku**a vůbec nevím co mám dělat,zatím je to jen na malém procentu kytky ale už se to rozšiřuje,a jako veliká dávka pryskyřice to teda fakt nevydadá páč špatný by to nebylo......zkusím sme nějak hodit foto jestli nabiju foták a nejak to sem dostanu
no bile skrvny toho muze bejt hodne co treba svilusky? nebo ta plisen? ale ,ted si enjsem jistej jetsli svilusky napadnou i i palice .cim to hnojis zkuz se mrknout sem chce to hledat hledat ,hledat, hledat http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=2
a zkus ze vic rozepsat pac to muze bejt cokoliv a muzes hodit foto to by stejne bylo nejlepsi
hej podle mě je to určitě plíseň......ale mě by spíš zajímalo jak se toho mám jako zbavit....sem ostříhal všechno co bylo napadený.....myslíte že to pomůže????
NOoo, tak treba sem....mam problemek se sviluskama a chci se touto cestou zeptat lidi co na ne strikaj pepř s tabakovým výtažkem. Ve Faqckt je i neco o pridávání mýdla...nevadí to nahodou těm kytkam? samo že nemyslim nějaky růst v bublinkach, jen příměs. Má s tím nekdo zkušenosti? Vadí to mýdlo? Pomaha ten postřik celkově? THX všem zúčastněním.
bílý skvrny můžou bejt padlí americké-podívej se na googlu na obrázky jestli je to ono. je to docela běžný, pomáhá postřik biotonem nebo mlíkem nebo roztokem jedlý sody-nemá rádo zásaditý prostředí.
co se týče přidávání mýdla do postřiků, může bejt i tekutý nebo pár kapek jaru. doporučuje se používat např. dove nebo nějaký neparfemovaný přírodní-prodávaj se třeba olivový mýdla apod. ve kterejch nejsou žádný příměsi-to je úplně ideální. jinak jim malý množství neuškodí.