Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nevím jak to myslíš se zdrojema, ale předřadník musí být pro každý komplet zvlášť jediný problém by moh být že by ti to mohlo vyhazovat jistič kdybys to dal do jedné zásuvky.. jestli se pletu s předřadníkama tak prosím neukamenujte mne
Hmmm, nepoteisli jste me, ani ja Vas nepotesim!
Jsem si vedom, ze je to oftpc., ale na kolik me vyjdou teda 4 sady?
Mam jen 4 sodik 400W bez objimek, stinitek, kondiku, niceho
No když to hodíš všechno na jednu tlumvku, tak ušetříš na elektrice (na jedné tlumivce se přemění asi 20% energie na teplo). Průser nastane tehdy, když jedna z výbojek odejde, nebo se později nastartuje. Proud z (1600w) tlumivky se totiž rozdělí mezi ty čtyři výbojky. No a když jedna nepojede, tak ten proud, který by šel do té výbojky se zase rozdělí mezi ty tři další. Tudíž do nich půjde větší proud což jim asi dvakrát k duhu nepůjde...
Já vím, že to zní strašně zkomoleně ale líp to vysvětlit nedokážu...