Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Tak kdo z vás se účastnil letošního Vinobraní:)?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
triss
Stálý Člen

Karma uživatele triss - 0% Pěstitelská

Tak kdo z vás se účastnil letošního Vinobraní:)? Příspěvek č. 1

Bohužel je tohle téma trošku mimo pro lidi co nejsou z Prahy, ale stejně mě to zajímá.....Takže otázka je jasná! A pak by mě zajímalo jaký účinky jste zaznamenali v kombinaci THC + burčák?

Old Post 25-09-2006 v 17:26 PM
triss je offline   Profil uživatele triss   Find more posts by triss   Foto galerie člena triss   Click here to Send triss a Private Message   Add triss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
clandestino
Stálý Člen

Karma uživatele clandestino - 29% PěstitelskáKarma uživatele clandestino - 29% PěstitelskáKarma uživatele clandestino - 29% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 2

No stav to byl moc peknej - jenze burcaku bylo moc, tak sem minulej tyden tri dny behal.

Old Post 25-09-2006 v 17:42 PM
clandestino je offline   Profil uživatele clandestino   Find more posts by clandestino   Foto galerie člena clandestino   Click here to Send clandestino a Private Message   Add clandestino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Toxikoman
Stálý Člen

Karma uživatele Toxikoman - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

braxo, ja som z Pezinka, teda ked vies kde to je..tu sa pravidelne kona vinobranie..kazdy september A mozem ti len potvrdit ze moc dobra kombinacia THC + burciak to neni.... ,, na vinobranie sa oplati len naebat...lebo myslim ze to je akcia len o tom.. a po stvornosky domov..haha

Old Post 25-09-2006 v 17:54 PM
Toxikoman je offline   Profil uživatele Toxikoman   Find more posts by Toxikoman   Foto galerie člena Toxikoman   Click here to Send Toxikoman a Private Message   Add Toxikoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snippers
Stálý Člen

Karma uživatele snippers - 44% PěstitelskáKarma uživatele snippers - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

To jako že burčák se stáčí v Praze ? Nebo tam snad rostou hrozny ((...Možná ho tam vyrábějí chemicky. Burčák + zelí výtečná kombinace.

Až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.

Old Post 25-09-2006 v 18:00 PM
snippers je offline   Profil uživatele snippers   Find more posts by snippers   Foto galerie člena snippers   Click here to Send snippers a Private Message   Add snippers to your buddy list     Navštiv homepage uživatele snippers! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
triss
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

no já měla na mysli tohle konkrétní Vinobraní....jinak je mi jasný, že na Moravě to musí bejt tradice

Old Post 25-09-2006 v 18:28 PM
triss je offline   Profil uživatele triss   Find more posts by triss   Foto galerie člena triss   Click here to Send triss a Private Message   Add triss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Toxikoman
Stálý Člen

Karma uživatele Toxikoman - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

hups,,ty ze zena ? hh

Old Post 25-09-2006 v 18:30 PM
Toxikoman je offline   Profil uživatele Toxikoman   Find more posts by Toxikoman   Foto galerie člena Toxikoman   Click here to Send Toxikoman a Private Message   Add Toxikoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
triss
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

toxikoman: to je detail

Old Post 25-09-2006 v 19:12 PM
D-O-M
Nový Člen

Karma uživatele D-O-M - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Slecna zrejme mela namysli Vinobrani za zizkovske Parukarce .... :]

Old Post 25-09-2006 v 19:38 PM
D-O-M je offline   Profil uživatele D-O-M   Find more posts by D-O-M   Foto galerie člena D-O-M   Click here to Send D-O-M a Private Message   Add D-O-M to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
triss
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

D-O-M: nejen...řekla bych že v praze se odehrává na více místech zároveň..

Old Post 25-09-2006 v 20:18 PM
triss
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

no já ho vlastně celý prozevlila na jiřáku hned vedle kostela..rytířský souboje sice super, ale závěr v podobě vystoupení "Superstars" mě docela zklamal...jinak burčák byl podle mě lepší na míráku jelikož u nás byl moc sladkej...

Old Post 25-09-2006 v 20:50 PM
triss
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

omnihash: to bylo rozumný...

no co čajka....teď sem tam byla čtyři dny za sebou......já měla dojem, že ti o mě asi petr řekl něco nepěknýho když už ses neozval..

Old Post 25-09-2006 v 21:01 PM
triss
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

no to máš pravdu že je lehce mimo neustále....ale von má teď stejně jen pátky....o víkendu se mnou nepočítej - sem pryč

Old Post 25-09-2006 v 21:12 PM
Host
Host

Příspěvek č. 13

No já byl o víkednu v Mělníku, je to tam cirkus
Lidí požehnaně, všude samý kolotoče...jsem si říkal proč sakra mám takovej nick Každopádně střelba na růže u světskejch proběhla a celkově to bylo docela fajn

Old Post 25-09-2006 v 22:05 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:54 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás