Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bohužel je tohle téma trošku mimo pro lidi co nejsou z Prahy, ale stejně mě to zajímá.....Takže otázka je jasná! A pak by mě zajímalo jaký účinky jste zaznamenali v kombinaci THC + burčák?
braxo, ja som z Pezinka, teda ked vies kde to je..tu sa pravidelne kona vinobranie..kazdy september A mozem ti len potvrdit ze moc dobra kombinacia THC + burciak to neni.... ,, na vinobranie sa oplati len naebat...lebo myslim ze to je akcia len o tom.. a po stvornosky domov..haha
no já ho vlastně celý prozevlila na jiřáku hned vedle kostela..rytířský souboje sice super, ale závěr v podobě vystoupení "Superstars" mě docela zklamal...jinak burčák byl podle mě lepší na míráku jelikož u nás byl moc sladkej...
No já byl o víkednu v Mělníku, je to tam cirkus
Lidí požehnaně, všude samý kolotoče...jsem si říkal proč sakra mám takovej nick Každopádně střelba na růže u světskejch proběhla a celkově to bylo docela fajn