Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...řízkům nůžkama zmenšíme velké listy (kvůli odpařování) a zasuneme do otvorů ve filmovce (ve filmovce máme roztok 1/2 kávové lžičky stimulaxu a dolít vodou)...
vlevo : BLUEBERRY - stáří 8 dní
vpravo : Moravia skunk - stáří 10 minut
Ja delal neco velice podobneho pri minulem rizkovani. Akorat ze jsem pouzil misto filmovky normalniho panaka a stimulaxu jsem tam asi nedal tolik...
Zkusil jsem tri rizky
U vsech tri se vyvinuly docela hezky pidi korinky. Problem ovsem nastal pri presazeni. Z tech tri se pak chytil jen jeden a jeste roste nejak pomalu na rozdil od odstatnich co jsem sazel rovnou do kokosu. A vypada celkove takovej seschlej...
Nevim cim to, zda se pri presazeni neposkodily ty korinky, ac jsem se s tim snazil zachazet co nejjemneji.
Dej vedet, jake mas zkusenosti (pokud to neni poprve) s uchycenim se rizku po presazeni... Fakt by mne to zajimalo, zda jsi uspesnejsi...
dovolím si říct, že mám 99,9% úspěšnost. ať již z vaty(nepoužívám RW ale obyč ORSIL - izolace - na každé stavbě se ho válí hafo), nebo s filmovkou. Panáky bych nepoužíval, jsou průhledné a hrozí tvorba řas.
tak to nevym co s tim delate, ale takhle pekne mi to nejede tak do 10 dnu se mi teprv zacne delat takova ta korenova baze. pak to strkam do RW a do dalsich 10 dnu mam korinky .
mate to v parnicku ? jaky Ph ma voda ?
Hlavne tu filmovku nedavejte za okno, ma cernou barvu a to se slunickem neni dobra kombinace. Mel sem to jeste v parnicku a kdyz sem prisel domu, tak to bylo kompletne zvadle(mrtve) a voda ve filmovce se temer varila
A Walhallo, můžu se zeptat jak to pak dostaneš ven ?
Na jedný straně listy, na druhý kořeny....
Možná bys měl příště to víčko prostřihnout až ke kraji ne ?! To tě chci pak vidět jak to budeš štimovat....
hehe... jojo... byl to trochu problemek. ta fotka pochazi z prvniho pokusu. Musel jsem rozstrihat to vicko na cimprcampr... dalsi pokusy uz probihaji tak, ze vicko je nahrazeno "vickem" za kartonu. Ten jde lehceji rozstrihnout a lehceji nahradit.