Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
možná by tohle mělo fakt být ve foru kuřárna,ale mě by spíš zajímalo jak by se toho dalo využít....v podstatě se mi děje že sem ostříhal hafec listů z kytky(všechny velký),a najednou se mi začali strašně "ocukrovávat" i ty větší lístky....poradte někdo,mám je taky ostříhat aby to šlo do šišek,nebo to tak mám nechat a udělat toho pak třeba hash????
Z mých zkušeností je dobré kytky prostříhávat postupně i během růstu.To ovšem jen ty velké,které vyrůstají pod vzrostlýmy větvema ( na obrázku červená barva ).Po začátku květu pokračuji s mírným prostříháváním,aby se prosvětlovali i spodní větve ( na obrázku oranžová barva). A zhruba dva týdny před odhadovaném dozrátí stříhám i menší listy,které sem do obrázku nezahrnul,vždy však musí zůstat na kytce dost listů ke správému průběhu fotosyntézy. A navíc listy se dají taky vhodně upravit a potom konzumovat :)
Tady píšu jen svůj názor,na tento problém co grower to názor.
Jinak párkrát už to tady je. stačí použít něco jako hledání v pravo nahoře. Kdy ostříhat listy? Listy ostříhat či neosříhat?