Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Plesen forever
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
elanius
Stálý Člen

Karma uživatele elanius - 97% Pěstitelská

Registrován: Sep 2003
Příspěvků: 341  

Plesen forever Příspěvek č. 1




Zdravim, viem ze je tu vela tem o problemoch s plesnou ale nenasiel som ziadne, ktore by mi bolo uzitocne...Viem ako vyzera napadnutie v pokrocilom stadiu, mna by ale zaujimalo ako vyzera napadnutie plesnou na samom pociatku.
A mozno sa nam podari plesne rozdelit do nejakych zakladnych skupin (Sam sa v tom velmi nevyznam, ale viem, ze je vela skupin a na kazdu skupinu najlepsie ucinkuje iny prostriedok)

Mam tady 3 fotky, kazda fotka je z inej rastliny ale na kazdom liste je rovnaky problem.


Zaujimalo by ma ci mate na rastlinach nieco podobne a v pripade ze by ste sa s tym stretli uz v minulosti - rada ako sa toho zbavit bez nasadenia chemie by bodla.
Bohuzial sa teraz uz vseci nachadzame v stadiu kedy nase rastliny kvitnu a urcite nikto nestoji o to, hulit kuprikol alebo nieco podobne...
Stale rozmyslam ci to mam postriekat previcurom alebo polyversom, lenze problem je v tom, ze u previcuru neviem aka je ochrana lehota (lebo som to nikde nenasiel) a k polyversum nemam doveru....

Mozete sem kludne hodit nejake detailne fotky svojich napadnutych listov a verim ze sa nakoniec niekam dopracujeme

Old Post 15-09-2006 v 16:03 PM
elanius je offline   Profil uživatele elanius   Find more posts by elanius   Foto galerie člena elanius   Click here to Send elanius a Private Message   Add elanius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 2

Především se snaž snížit vlhkost a teplotu a zalívej kytky jen do misky pod květináčem.
Vyzkoušel bych nějaký biofungicidní přípravek - třeba Polyversum (jestli ho seženeš).

Old Post 16-09-2006 v 09:48 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Registrován: Mar 2006
Příspěvků: 1078  

Příspěvek č. 3

2oTis: Presne takáto pleseň napadla niektoré listy mojej rastliny vo fóliovníku. Dá sa všimnúť si, že v počiatočnom štádiu sa na listoch objavia iba malé svetlozelené (oproti tmavej zelenej farbe listu) flaky, ktoré neskôr vyzerajú ako tie na tvojich fotkách. Foto zatiaľ nemám, ale pracuje sa na tom.

Marihuana je dar.

Old Post 16-09-2006 v 18:54 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
elanius
Stálý Člen

Karma uživatele elanius - 97% Pěstitelská

Registrován: Sep 2003
Příspěvků: 341  

Příspěvek č. 4

ice13> a nemas este nejaku radu jak znizim teplotu vonku? Zeby som poprosil slnko aby sa odtiahlo dalej? Robim si prcu, zda sa ze sis nevsimol ze pestujem out. Polyversum mam, ale neverim tomu prave preto, lebo som to uz raz striekal (3-4 tyzdne dozadu) a zda sa ze plesen to neodradilo.

Bol som na navsteve v obi a kecal som s jednou zenskou o tej ochranej lehote previcuru a dopracovali sme sa k tomu ze ochrana lehota je len 4 dni. Takze zajtra nabehnem na flek a postriekam rastliny previcurom.
Inak v obi maju taky casak so snad vsetkymi chorobami rastlin, za 69 grosov som ho kupil a oplatilo sa, je tam hodne uzitocnych veci-doporucujem.

Old Post 16-09-2006 v 19:15 PM
elanius je offline   Profil uživatele elanius   Find more posts by elanius   Foto galerie člena elanius   Click here to Send elanius a Private Message   Add elanius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:40 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.5066100 seconds with 24 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív