Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dneska sem si procházel lesík a hledal ňáký pěkný místo kde příští rok sadit. Ten lesík je ale docela blízko města a je tam dost rušno, tak mě napadlo to šoupnout to do oplocenky. Já v tom nevidim žádnej problém.
1.Je tam většinou malej porost a někde úplně neosázený místa = hodně světla
2.Když to dobře ukrejete neni tam vůbec vidět
3.Je to chráněný před zvířatama a hlavně před čorkama
4.Dobře se tam leze páč většinou je tam žebřík a i kdyby náhodou nebyl tak 1,3metrovej plot se přeleze líp než lést na bůchvíjak vysokej strom.
5.Rašelina se mi zdála dobrá ale to asi záleží na tom kde to je. Popřípadě by se dala pohnojit nebo ňák upravit.
Osobně sem to nezkoušel ale příští rok tam určitě sadim.
právě proto, že je to za plotem tam hodně lidí obzvlášt somráků bude lozit.. zkusit to můžeš, ale určitě si udělěj záložní pole nebo najdi školku která je víc zašitá..
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood
Já osobně sadím v oplocence už 3tím rokem a žádné problémy se nevyskytli, jenom si dávej bacha protože každé 3-4 roky se na jaře dělá prořezávka!!!no jinak by ti ty kyticky sesekli...